發新話題

空姐律師隱瞞身份 「降呢」尋伴侶

#1 空姐好正咩?   正! 真係正! 我識個欠債"雷雷" ! 周身名牌 ! 如果瞓在同一張床之後.......咪話唔大鑊!   

十二年前我同學PART TIME就係做呢啲SPEED DATING主持人! 有次急CALL我們去做"妹"原因係班豬扒質素太"勁"冇西裝男很出席! 每個三舊水! 我地個個(作野)自稱為地盤工人, 又煙又酒又啫賭又中意去深圳.......

班 " 豬西火雞 " ! 一聽到我地唔咪醫生, 律師, 生意佬就即時同主持人投訴! 有條死火雞(但個look都DAP得杯落)重好串講句! 又冇錢又冇樓乜都冇! 不如去印度做人啦! 跟著我順口英文講句! Ohh! What a Fuxking Bitch........! 即時俾我同學玩例黑名單!    

每人拿三舊水去睇戲及打邊爐!

引用:
原帖由 tango1997 於 19-12-2014 15:01 發表

姣婆能守寡的嗎?
係一定可以! 只要有141的話, 一定可以守寡! 但唔可以守細佬揾食!

引用:
原帖由 loveless 於 19-12-2014 16:28 發表

o甘空姐真係幾好的, 當佢願意對你好的時侯.
航空業有自己文化, 有時同事確係比身邊人重要.
空姐係好! 時不時飛走左唔見人!

如果你老虎幫你生兩三件化骨龍又"臭"到中三以上! 再加佢係空姐! 翻工有一兩日唔見人! 想到都爽死!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-12-2014 16:55 發表
空姐咪搞世伯

空姐咪搞世伯!

難道槍檀猛人既故事你都聽過!

引用:
原帖由 loveless 於 19-12-2014 16:48 發表

你雖食人無數但o甘講呢
肯定你未試過同空姐同居
好彩冇! 當年叉點出事!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-12-2014 17:40 發表
又有故仔?
有! 遲啲講!

引用:
原帖由 gtoray 於 19-12-2014 21:47 發表

淫魔!放走d女仔!!
起有些佢! 放走所有!

護士女朋友!回䆥去你幫佢換衫換褲!
護士老婆!回家去她幫你驗條輪有冇用過!

潔癖真係有呀! 大家坐係SOFA度睇電視! 護士女友一定要我洗乾淨對手至準坐系佢身邊!

作晚同朋友食飯! 佢帶左個二十幾歲大陸空姐來食飯.......眼大大, 面白雪雪, 有兩邊爆牙, 冇乜波但有鑼! 條小盲婹..........

引用:
原帖由 tango1997 於 22-12-2014 13:38 發表

飛甩雞毛
算啦! 朋友勤力工作搛錢養家之餘重叻仔到玩小三[(你知啦: ) 玩小三 = ( 錢 + 時間 + 體力 ) x 風險 ]

望完她在酒店房影的想! 真係忍不住開口問句! 可否給我一晚.......

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 23-12-2014 12:13 發表
"部分專業人士也有類似情況。樣貌標緻的28歲女律師Zita坦言,試過識異性朋友時,對方得悉她做律師後,態度180度轉變,甚至不和她說話,故參加極速約會時刻意隱瞞高薪厚職,訛稱做行政。"

樣貌標緻28歲既女律師,重 ...
樣貌標緻的28歲女律師! 應該大輪把人溝呀? 唔通係二百三十磅過類!

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 23-12-2014 14:43 發表

我都覺得係大輪把人排住隊溝! 不過後尾比外國勢力溝走左...
港女愛食西餐!洋腸!
相當年! https://www.youtube.com/watch?v=Xx7U17luGW8

家下班港女識去食韓國財!

想當年好彩食過X廢餐! 條韓國妹用口含住啲食品送入你個口!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-12-2014 17:03 發表
X廢餐有乜野食架?
醉翁之意都係個韓妺.......! 但我記得冇人心隥G!

發新話題