發新話題

[others] 我們7075 M4鍛身

引用:
原帖由 gainax 於 11-10-2016 21:46 發表
我們玩家有福嗱, 終於聽見玩家訴求推出修正版鍛身, 仲要7075?  
近年真係鍛造年代 , 如果R@出7075修正版鍛身, 咁馬記都有希望

https://www.youtube.com/watch?v=joSZ0zWRJu0
7075-T6!

RA隻身係鍛鋁Billet材料! 今次造工好靚. 可惜YYE系統out啦! 而家致出修正版.......

引用:
原帖由 gainax 於 12-10-2016 09:56 發表
味就係等馬記系統鍛身。。。。反正改cnc內構程式姐
完成未就未知但有人造緊手版啦(7050鈻合金-無鍛造, Hard andoized, 施啦曲), 外皮99%珍數, 內皮馬記數.......不過要有馬記批准至可以生產!

所以我早早賤價放走哂啲垃圾YYE M4同件! 只留下一支! 今次睲目等馬記成熟致入貨.

引用:
原帖由 mk23 於 12-10-2016 12:14 發表
日本法例唔比原廠全枝金屬, 只限手槍. 其他槍如rifle唔計. 還有e家果D膠下身如Glock也不計.
就算全金屬,只要某些零件(如barrel)係膠也可過骨.

另kits也不算.

所以你見日本可以有真品AR15上身賣.
(見過Vltor ...
唔會係真品! 日本唔批准任何6061-T6 及 7075-T6玩具槍上下身入口! 所有真品上身係6061-T6標凖鍛鈻材料, 日本唔准入口.

你見過啲九成係AAA老番?

唔洗擔心, 市場上 WA & WE 係统永遠都有人玩.

俾警察捉, 跟著驗完係玩具老番。

有個日本人(香港買手)講到明啲玩具身番日本一定會驗, 唔會駁大露!

引用:
原帖由 gainax 於 12-10-2016 22:07 發表
睇返日本仔呢間d成品好究極...   出D產品簡直藝術品...同時$$$$$
你覺得呢間野啲出品正?  我100%認同

真真假假, 假假真真, 今天冇所謂啦, 我覺得以經成功以經玩到去化景, 要進一步造膠身同bulpup billet receiver!

引用:
原帖由 gainax 於 13-10-2016 11:15 發表
IR0N個個下身己經係  所以而家D廠真係好比心機做, 只要銀彈充足
冇計! 之前某些所謂"生橙箱"都唔咪工業工程師質素既材料, 啲產品質素問題多多及售后服务底劣....... 有市場自然终會有正當商人參與!

發新話題