發新話題

新開個間野

佢o個到有乜野 Oakley 係唔賣比平民,而佢又合法入到貨既呢?小弟都好想知到下 ...

引用:
原帖由 halo3 於 7-11-2010 03:03 發表
如果系廣告應該會有反效果,其實開得系槍街,唔洗點賣廣告要買野自然會入去,我都想知唔賣比game友點解要開個道
咁人地有錢,鍾意響o個到開我地又吹佢唔漲既 ...

到底佢賣既野,係有證可以賣平 d ,無證就好貴?
定係無證入唔到口?兩樣野黎喎。

如果係無證入唔到口既貨,我都好有興趣想知呢間野係咪有證入呢 d 貨返黎賣 ... 等佢教下我點樣可以申請張 STC 入口證。

引用:
原帖由 gtoray 於 10-11-2010 00:23 發表

係要有證先賣比你....
上面d post 好清楚ga喇喎.......
咁,其實有 d 乜野係"可以合法入口但唔使戰略物資證",但出售時要"出示有關證件" ?
老實講,Oakley o個 d SI 只係佢唔賣比你(最主要係特制同賣得平比美軍吧),但你唔知咩方法買到而入口既話根本唔需要證件。
最少我買隻 ESS ICE 無見過安活要我出示警員證先。

警棍/真槍部份零件/有 level 避彈衣o個 d ,根本就連入口都受管制,莫講話賣比你。

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 11-11-2010 23:51 發表

唔係法例規定架
果位哥哥仔話係佢地同oakley簽個代理返黎時,oakley加入既條款黎
即係唔係法例唔比oakley賣比無證既人,而係佢唔想賣
Sor ... 原來講緊特別貨品既銷售條款,咁就完全無問題啦。(同機場員工響機場買野有折差唔多掛?_
咁如果有日想買,係咪求其捉個行緊 beat 既阿 sir 入去就買得呢?
上次好似聽過有人講 18 樓只要求有合法既 number 就買得o個 d 所謂 "SF 特價套裝" (其實都唔算平左好多)

發新話題