發新話題

認真!覺吾覺近一年少人玩槍

引用:
原帖由 Dave 於 9-8-2015 15:50 發表

無可否認有D 禮貌黨跳出黎真係捉錯處,
呢D 人可直接SKIP,
但事實上好多問題都係非常冇誠意,
係明顯感受到提問者是兩袖清風擘大口就等餵食,
呢D 人我又唔會鬧亦沒氣鬧,反而會試著將佢問題範圍收細,
例如最常見邊支槍好,問番佢想GBB / AEG / 狙,或是其他,
最常見就係答:各有咩好處?

但呢5 隻字係可能需要用番5 萬字黎答,
直接唔理佢算是最寬容的回應。

近排聽番太太講有個唔知展刺計劃定係咩計畫的,
派左件廿歲少女來正苦部門學野實習短時間,
由零學起唔識就梗,但開小組會時佢真是兩袖清風入房,
TEAMLEADER 叫佢不如搵支筆搵張A4 紙黎記下事,
佢就去,後來TEAMLEADER 比左本筆記比佢,叫佢往後可以將要做既野寫上去,
佢答好,拎了。
但下次開會仍然是兩袖清風入房...

2 星期後條女QUIT 左...

希望呢種踢一腳郁一郁的態度只是個別例子吧...
公司個新同事同你講個情況好似,話自已讀過個相關dip,但同冇讀過冇分別,一部casio計數機都唔識開機,教完佢D野又唔記,一個月已經請左幾日病假,仲要成日遲到,激到我同事扎扎跳,好彩唔係我個Team,唔係都幾頭痕

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-8-2015 15:13 發表

我都想D game 場執久哂

呢個年代要快答。。。我就幫老手個邊嘞,幾個壇熱心老手為數不少,成日為D太陽從東邊升起嗎的問題長篇大論。。。義務咋喎,屈尾十話AB都無揀呀,我買左Z。。。想點先? ...
論壇有like冇咩問題,如果有埋dislike甚至可以影響積分最後就會變成批鬥工具

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-8-2015 17:27 發表

最近都無乜心機玩,所以都無乜所謂

討厭上FB,想淡出
我做法係:岩嘴型就吹,唔岩就算

引用:
原帖由 rho837 於 11-8-2015 17:55 發表

師兄! 我年紀大! 我有時間我去楂下波啦! 留翻脾班细去搞啦!
如So大C所指,你個腦真係鹽做

引用:
原帖由 rho837 於 12-8-2015 12:56 發表

麻甩佬咁大年紀! 唔鹹! 好dry呀!
Dry咪飲下水lor

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 12-8-2015 18:12 發表

嘩!你最近撩哂所有大孖沙喎。。。
典會喎,rho大見識廣博,人脈遍佈全世界,禾不G幾尊敬佢
你米屈禾

引用:
原帖由 Tango1997 於 13-8-2015 02:34 發表

come on baby.....
Oh yeah baby

發新話題