發新話題

Royal Marines肩章問題

聞說黑底紅字係for非combat dress...唔知係咪呢~

我知pullover用紅字~
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 SB_Douglas 於 24-3-2008 20:56 發表
原帖由 皇家御貓 於 19-3-2008 23:54 發表
聞說黑底紅字係for非combat dress...唔知係咪呢~

我知pullover用紅字~ [/quote

90's舊款只有扇形黑底紅劍 left, 配月彎綠底黑字.
新款方形綠底黑劍 rigrt, 配 ...
某d人連battledress都釘紅字...

原來劍仔係新舊之分? 我初時以為係唔同brigade添~

我的簡陋RM裝

引用:
原帖由 myron21st 於 25-3-2008 01:28 發表
上綠下沙加破片,唔用yoke,上beret,都好睇架
輕便 , 整齊 , 舒服...不過都係著1601好睇好多

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-3-2008 02:17 發表

1601.....買到嗎!?
你知應該問邊個買架啦...自己pm佢啦 ?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-3-2008 22:57 發表

香港應該好難人手吧...?
有時候錢同ebay可以解決......

引用:
原帖由 myron21st 於 26-3-2008 21:58 發表
係AR15A2,唔係M16 (有錯請指教,謝)
佢張圖個前槍帶扣先係好野

引用:
原帖由 SB_Douglas 於 26-3-2008 20:21 發表

毒死冇命陪 which one you like
我只要1601就夠

唔記得睇過相邊隊英軍用加拿大joint exercise果陣拎左C7來用....

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 4-4-2008 22:18 發表
我要C7
王子~~你有A1身ma
你買個GP身啦~

發新話題