發新話題

sorry for my 潮...

sorry for my 潮...

人著我又著, 潮埋一份先[]
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 marcooo 於 13-1-2007 15:34 發表

呢件野有幾潮?2005 年開始 issue,唔用 ripstop 個件?
難道Ripstop有ver.2007乎[] ?

引用:
原帖由 marcooo 於 13-1-2007 15:36 發表

唔會呀話?
不過我都最鍾意呢個有皇冠有柴
虛名虛名[]

引用:
原帖由 14692 於 13-1-2007 15:48 發表

廢柴
我隻腳唔荒唔拉柴~[]

引用:
原帖由 marcooo 於 13-1-2007 16:34 發表

呢件係咪最新個件 field jacket?
係....只不過未買帽之嘛....

引用:
原帖由 marcooo 於 13-1-2007 18:07 發表
有出過同樣質地既帽喔?
yeah, 但未搵到來買
呢隻頂帽都係好似95咁拆, 亦可以用返格仔布帽, 只係肉左少少

引用:
原帖由 marcooo 於 13-1-2007 19:27 發表

呢件衫05年頭 issue 到宜家,好奇怪都未見過有同樣質地既帽,其實都唔知有無出過。
聞說係有的, 但有d褸比人車死左頂帽

引用:
原帖由 marcooo 於 13-1-2007 20:06 發表

yes la... 拆左條鐵線後頂帽車番上件褸度,就同 smock 款類似,但價錢差一半,當然英國買smock 平到喊,唔使咁攪,可惜無細 size。
不過頂帽應該大過 smock 頂帽好多
無細衫, 大大隻人就有得著

引用:
原帖由 mujiadam 於 13-1-2007 23:34 發表
對不起....sea food 沒有潮童!要潮?過o左十八先講
忽腰, 過ed

引用:
原帖由 mujiadam 於 13-1-2007 23:50 發表

我是潮吹兒  
明天我要dvd!!!!!!!!!!
返房慢慢潮啦你[] []

引用:
原帖由 14692 於 14-1-2007 07:41 發表

好番未呀?
8成上下啦~d瘀血好似成日唔散

引用:
原帖由 MF 於 14-1-2007 22:26 發表
我睇左咁耐....唔明有咩咁潮....sorry for my 直
對我來講係嘛...

引用:
原帖由 14692 於 15-1-2007 05:28 發表

幾時落得場?
其實就住黎都已經得架啦~

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 15-1-2007 10:26 發表

Sorry for his 潮...濕.  
忽腰~都唔知幾乾爽[:x]

發新話題