20 12
發新話題

英軍玩家貼圖區

引用:
原帖由 queen 於 15-12-2008 15:15 發表
A early... Hong Kong British Army player
Find it in a old gun mag........
嘩, 元祖英軍玩家喎....

我出左世未呢下

引用:
原帖由 queen 於 15-12-2008 15:45 發表

yes la........

I still see some face in wargamw site........
好有興趣知道係邊個影相既添

西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 queen 於 15-12-2008 22:18 發表

"華哥"....邊個"華哥"呀???

好勁架佢????
黃日華定劉德華...抑或係蔡楓華?

引用:
原帖由 queen 於 16-12-2008 11:20 發表
80's look
queen爺連副眼鏡都係80's style , 真係專業

引用:
原帖由 肥佬 於 16-12-2008 14:09 發表
小弟在第二個討論區內也找到一些很正英軍照片

係咪上面張相同一班玩家來架 ?

引用:
原帖由 肥佬 於 16-12-2008 20:05 發表

係wow, 圓圓一碌水管咁wow....
可能係用水喉通插隻MP5匣上去扮STAR WAR白兵喎

引用:
原帖由 肥佬 於 16-12-2008 20:57 發表

請問呢位師兄點解會插朵紅色花花在頭盔到架?
番鬼佬拜山 ?

引用:
原帖由 肥佬 於 16-12-2008 21:33 發表

喔喔喔...原來是罌粟花, 唔講都唔知 ...咁點解會用罌粟花插上頭盔喔, 因為以前英國佬賣鴉片煙賣得多所以要紀念? Remembrance Day 又是什麼喔
我都好想知...聽講一年總有幾日有得買呢個花花

引用:
原帖由 Fallschirmjager 於 16-12-2008 21:40 發表

英國佬賣鴉片煙賣得多
呢個ans真係有創意

罌粟花係紀念陣亡將士,
Remembrance Day咪係香港ge和平紀念日lor
英國會叫Remembrance Day
真係唔識英文叫咩野...

引用:
原帖由 肥佬 於 16-12-2008 21:50 發表

喔~~~~原來係咁, 打仗真係殘酷
打game都好殘忍

引用:
原帖由 忽必烈 於 16-12-2008 22:02 發表

我地今晚學左唔少野
係囉...學下野啦,發埋咁多百個帖都無用...都係咩都唔識...搭唔到咀

引用:
原帖由 忽必烈 於 16-12-2008 22:05 發表

好感謝各師兄
估唔到一幅相可以拋豬引肉學到咁多野

有無師兄知呢班玩家扮緊咩野 ?

引用:
原帖由 肥佬 於 16-12-2008 22:12 發表

我知我知...扮緊軍人
右手邊講電話果個人拎支窿窿槍同queen爺果支好似 !

引用:
原帖由 忽必烈 於 16-12-2008 22:13 發表

我最想知響邊到搵呢D相??
我搵到支窿窿槍清楚d既相 !!

但點解呢支無窿既

20 12
發新話題