22 12
發新話題

趴啦趴啦趴啦趴啦....(第6頁再發放)

趴啦趴啦趴啦趴啦....(第6頁再發放)

獻醜。

西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

條褲屁股大 , 又墊左件破片皮而已~

[quote]原帖由 sas190 於 30-4-2007 01:11 發表
本來我都諗

老禮...近排主打係女裝夏季...
所以有人行開E灣見到女裝RA No.1同19mm鈕話我知丫...

引用:
原帖由 MF 於 30-4-2007 01:25 發表
對boot....有待進步
$$$....我分分鐘都係打算買Mk1沙boot
而且呢個大致上係阿富浪年代既碌嘛...
黑boot係要著到甩底的

仲有 , 如果影件破片影得清楚 , 你一定會屈特忽

引用:
原帖由 match_man 於 30-4-2007 10:54 發表
我要頂beret
買啦買啦 , 不過唔係問我

今日好瘀既事係 , 響敵人面前甩匣....

[quote]原帖由 RMP 於 30-4-2007 17:52 發表

鮮風都會返少少,家

[quote]原帖由 RMP 於 30-4-2007 19:11 發表

首先,冇人話嫌鮮風貴......而且佢有貨時一

[quote]原帖由 RMP 於 30-4-2007 22:06 發表

佢咁講未可以聲大大唔

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 1-5-2007 11:43 發表
好毒丫~.~"禮服
...........................
大貓全set gear好正~~
搞到我想join 英軍
落坑吧 !

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 1-5-2007 15:51 發表

冇$住丫@~
剛剛sin轉打德佬咋wor
......
死...

save $$買禮服^^"
同我打幾次game毒下你先

玩左combats先啦....

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 2-5-2007 01:41 發表
我lee d 肥仔要訂sin 有
你想玩沙定草先 ? 草就老莫都應該有.

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 2-5-2007 01:47 發表

未知住...~~其實應該買到..
只欠足夠的$$
我打算一set過入手
老莫既2手95衫褲百幾蚊一SET

22 12
發新話題