發新話題

No. 6 英軍禮服

用咩Belt
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 B20_hk 於 24-5-2007 13:01 發表

找緊白色禮服Belt
唔stable belt ?

引用:
原帖由 B20_hk 於 24-5-2007 13:10 發表

我看相找造型
我見HKMSC 著No.6 通常用白色Belt和青色Belt
咁就睇下你係咪ceremonial dress啦 , 應該

引用:
原帖由 B20_hk 於 24-5-2007 13:18 發表

用cutter我有諗過,但又驚之後個吼越來越大。
兩種選擇
1. 禮帽+No.6+白Belt
2. Beret+No.6+深綠尼龍Belt
我件no.2 shirt買返來膊頭已經開左 , 佢既做法係沿邊車線....

引用:
原帖由 topsoldierC11 於 24-5-2007 13:19 發表

No2 and No6 同屬於ceremonial dress
咁都有非ceremonial的著法嘛 .....
MSC有將No.6摺袖添 , parade時斷估唔會掛

引用:
原帖由 B20_hk 於 24-5-2007 13:22 發表

看相HKMSC No.2 6 & 7都有用stable Belt
只不過我跟著用No.6 + 白belt 去找
baybay 實有 , 差在個buckle係咪你心水...

[quote]原帖由 B20_hk 於 24-5-2007 13:26 發表

睇Dragon Journal - Disbandment Parade
兵仔用白Belt
沙展白Belt加個大圓餅

引用:
原帖由 MF 於 24-5-2007 17:42 發表
我都買左....

for ADC
我對RE呢

引用:
原帖由 14692 於 25-5-2007 07:08 發表
老禮.....冇毒
無碼就真

發新話題