發新話題

猩猩想上市?

SLR睇落ok, 但我目前仲prefer緊皇帝手
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 7-2-2007 23:46 發表

你睇真d KA果枝個trigger護弓係比真槍細好多,相對黎講星星果枝似d
又係, 星星拆都拆得似添...
但睇返SA80, 要買都會等佢一年半載
等佢暴跌價先

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 7-2-2007 23:53 發表

唔洗等咁耐,因為唔係得佢一間出,到時兩間出晒睇定d
有競爭 , 買家得益
希望唔好掛住爭搶閘就QC問題多多啦....

引用:
原帖由 14692 於 8-2-2007 05:25 發表
好難講
買第一水永遠都會有呢有路嗌生嗌死

一係無新玩意 , 一係就出晒黎...SLR必買!07潮物

119同GPMG出現既話死得人多囉
不過老實講句 會唔會有人認真出返支似樣既L96呢~

引用:
原帖由 MF 於 9-2-2007 11:59 發表
i have nothing...
你一買就有啦

引用:
原帖由 queen 於 11-2-2007 01:34 發表

KTW 有出呀
已經唔見有鳥~只響明搶見過.

本來以為星星會出exactly L96, 可惜果支...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-2-2007 11:22 發表

.308....|)
早前有新聞話英軍試新狙擊槍都有佢份...

好似係, 但成日見都係96...

但叫得"L"字頭應該已經制式左 !?

發新話題