發新話題

致曾當英軍的朋友們... (感激萬分!!!)

引用:
原帖由 Pvt.King 於 31-10-2007 22:50 發表

由major降番做士兵!?
你估係keroro咩
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

點解映證件相可以面露微笑既...MS兄唔笑架喎

[quote]原帖由 tango10 於 1-11-2007 10:53 發表

呀! 咁年青有為的華藉特種兵少校, 連你都不知道, 咁佢都好低調下

引用:
原帖由 mswong 於 1-11-2007 02:32 發表
TA都有ID,平時keep在寫字摟開工才泒發,只有小數部隊才自巳keep,何必斤斤計較,二十幾歲升到少校,無得頂,我二十幾歲才當兵!幾時介紹我識呀!有朋如此,我都好威喎!
MS兄都過去交流下囉...

呢單風浪 , 都係笑笑算啦...

引用:
原帖由 widowmaker 於 4-11-2007 01:20 發表
睇下少年SAS後面D同僚, 幾年輕, 幾白淨, 幾有書卷氣

有個幾似Harry Potter...

引用:
原帖由 jwlchan 於 4-11-2007 04:50 發表
我係mswong大佬既舊同袍, 今早同MS電話吹水得知有位SAS Major中國同胞在英服役,本來十分開心, 快快加入綱站一睇, 此君實乃RMLY, (TA Unit), 等如香港輔警或以前RHKR, 唔係正規.

現我請此君唔好再大口, 在香港 ...
即係佢甚至唔應該響工餘時間KEEP張ID ?

[quote]原帖由 mswong 於 4-11-2007 19:58 發表
各位:一個無惡意的大話!算喇,佢作大

引用:
原帖由 伯言 於 5-11-2007 11:15 發表

回帶回帶, 萬勿見怪

24歲有phd?玩呀?又學人15歲入大學呀?
咁_把炮仲駛當兵?做左皇帝啦!
睇黎佢d學歷/官階都係用睡眠學習法...訓覺訓到笑
PhD in 咩先~

假如佢係讀大學既時候係一個高材生 , 咁我諗24~26之齡做博士應該都合理既....

香港都好似出過26歲既PhD in ECE既...

不過連黃老前輩都唔識 , 爭D喎

[quote]原帖由 mswong 於 5-11-2007 18:20 發表
嘩!你作到我禁大,你叫我唔好在cqf浦頭

跟一個TA學野都不至於學壞師既...

引用:
原帖由 queen 於 6-11-2007 00:52 發表
呢個笑料皇..........算把.啦............

我英女皇tim.呀...................
咁我屋企都有個女皇!

引用:
原帖由 伯言 於 6-11-2007 13:04 發表

定係某d場合果陣有人會好開心咁叫"叫~我~女~皇~~~~~!!!"
要正經哦..

發新話題