發新話題

WE PDW GBB 買左啦!!! 正!!! 爽!!!

引用:
原帖由 hin_1213 於 22-3-2010 22:10 發表
試下
好 !!! 試左再 post 上來........

引用:
原帖由 hin_1213 於 22-3-2010 22:24 發表
100 呎 ............
係呀... 由我企果度...用繩度到對面 120呎! 我支 AGM 打到去個保疊咁上下就開始飄.............

引用:
原帖由 papaj 於 23-3-2010 00:15 發表
師兄,你用0.2定0.3彈試先?
0.2g

引用:
原帖由 hin_1213 於 23-3-2010 00:23 發表

我用最新黑色,係咁向左飄...........
其實 槍管 我冇改過...冇點過....可能好彩啦......he he ......

( 講緊 AGM M4A1 GBB )

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 23-3-2010 00:19 發表

最新黑色黎

依部野唔準架
咁點算呀師兄......放左佢, 買過部?!?!?

引用:
原帖由 denniscty 於 23-3-2010 12:06 發表

淨係呢下都夠你坐花廳啦
當然 打Game 唔會打 CO2 啦!!!! 屋企玩姐..........

係呀 係呀 ...... 有個 師兄話我部機...都唔準....冇野嘅...........

引用:
原帖由 hin_1213 於 23-3-2010 13:28 發表

藏有都係犯法,小心,唔好亂講俾人聽呀~
且........我地D機都唔準....邊有咁高呀...........

喂喂 !!! 唔係war....咁...如果D差佬去槍街check.....咪所有鋪頭都要收皮.............

引用:
原帖由 hin_1213 於 23-3-2010 14:48 發表

唔準可以指測低左

原來所槍鋪都有槍過JJ既,我都唔知添........

其實都係想提返師兄小心D啫~~~無惡意既~~~~
放心...講吓姐...真係驚咩.....大把人倍我啦! 槍街鋪D老細驚過我啦~ ~ ~ ~ ~

引用:
原帖由 westdog 於 23-3-2010 16:24 發表

我地知你好開心~但係最好都避一避啦~
我夠有we m4a1啦,重要係第一版,但係唔等於我會同人講我支槍咩力水~
一陣警方再一次掃場,槍街就話有得收風,但係我地無架,
到時就係睇forum check ...
師兄...多謝關心, 會小心D架啦.....
以後 過左都唔會話比人知!

引用:
原帖由 Vindicator 於 23-3-2010 21:16 發表

降j可以安ratech npas
http://www.youtube.com/watch?v=QHKbpuH5MJA
好啦, low低支槍離打啦.......冇計.........

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 24-3-2010 00:19 發表

你都唔開MSN既
Sorry! 咁我夜晚都開啦! 其實日頭我成日都會開架....

引用:
原帖由 siriochow 於 24-3-2010 01:14 發表
可以係擊鎚彈弓或嘩佬入手,控制出氣就是改力的最好方法,一來易,2來對鎗支的損害減小,3又能save 番D gas。
多謝指教, 我諗我會買 "較力蕊"... 可大可細 嗎 !!!!!

引用:
原帖由 jerrykmc 於 25-3-2010 18:44 發表
各位師兄,小弟亦有買PDW,不過聽他其師兄講呢支槍有個問題,就係個BOLT太大力,如果唔加塊膠會好容易打爆個身....其實係唔係呢?如果係事實可以用D咩膠或者加D咩材料可以好D呢....請各位師兄指點一下.....
咁大鑊!!!!

引用:
原帖由 EF+LOK 於 29-3-2010 12:48 發表
改8吋至顯得短小精鋼 ! 但威力小左0.4J ~ HOP up方面無問題 , 好直!
超正!!!

貼張野有乜用呀 師兄! (Pic 5)

引用:
原帖由 Raymomd2003 於 29-3-2010 20:06 發表
冇追post添!

各位師兄, 支野係唔係全金身?
係 ! 金到唔金 !!! 9999金 !!!!!! Ha ha .......

發新話題