發新話題

換左鋼滑架, 但係重量高左令動作變慢, 請問有冇咩方法可以改善呢? thx

換左鋼滑架, 但係重量高左令動作變慢, 請問有冇咩方法可以改善呢? thx

除左用紅氣/ co2, 攪大個哇佬會唔會都ok? thx

引用:
原帖由 阿堅 於 10-5-2012 23:38 發表
回堂彈弓,滑架行程
150% recoil spring
行程無變, 都係全程.

引用:
原帖由 阿堅 於 11-5-2012 00:00 發表

試下半行程,會快返少少
想行返全程喎!

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 11-5-2012 00:08 發表

師兄條鋼滑架邊度買架?
咩牌子呢?
煙袋入, 唔知咩廠, 好似係香港ga! @(#)一個...

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 11-5-2012 00:21 發表
仲有冇得賣? 駛唔駛大執? 煙袋有鋼野賣咩?
INFINTY Marking重有一個, 只係字係比e個粗 & 頭無紋, 尾粗紋.  同vva個d放得幾近.

& 直上

引用:
原帖由 阿堅 於 11-5-2012 00:38 發表

咁4分3,一樣lock到slide,感覺上冇太大分別
想唔咁跳加個二段
遲下睇睇~ 3Q~
用條再大力D ga Recoil spring的話會點嫁?

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 11-5-2012 00:56 發表

THANKS師兄! 我聽日去睇睇先。
如果唔一定要E個MARKING, 原裝MARKING的話可以去don't京睇睇RZ-Tech, 會平好多.

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 11-5-2012 13:34 發表
我就係唔想用原裝marking呀!
咁佢又唔係只有原裝marking, 重有其他.

引用:
原帖由 一舊水 於 11-5-2012 13:43 發表

再大力d應該會
去程慢左 回程快左(開頭用多d力壓彈弓, 回程就放更多力出黎)
但要留意夠唔夠力去全程

同埋有無諗過改飛標令多d氣去blowback
eg: 磨一磨飛標擴大入氣位
飛標就睇過做晒d野之後啱唔啱我要求先睇睇要唔要去跟~

請教左高手, 今晚去先入支紅氣 & 減3/4左右再睇睇先~

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 11-5-2012 14:19 發表
KIMBER 個款一般, d 銀色好詭異..
佢好似有黑色, 官網個度唔知點解佢地只show銀色.

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 11-5-2012 14:28 發表

R@有200%
未見過喎~ 邊薯有先?
THX

發新話題