發新話題

又一超火力!又係uncle呀!比人打穿mask入曬肉 in 2/7 軍軍軍100人大戰

又黎呀?

引用:
原帖由 abcd123 於 2-7-2012 23:02 發表
格尼台個post好似多d料
同一單?

http://www.wargameyau.net/viewth ... p;extra=&page=1

引用:
原帖由 odaan 於 3-7-2012 13:22 發表
TKC 7月2日(三 軍)百人大戰(已成團)當前人數超過100人!!內有劇情wargame

兜口兜面話到明比你知 "內有劇情wargame"

真係交足戲比你地喎
係喎! 名副其實真係有 "內有劇情wargame" 喎! 到家陣都重有劇情...

引用:
原帖由 odaan 於 3-7-2012 13:18 發表

遲 D 打 game 會唔會位位登記身份証 , 上次黎過火喎 , 伙記今日跟實 D !!
咁ga話真係竹人土土弓 場算啦...

引用:
原帖由 tango1997 於 3-7-2012 15:19 發表
重火個D刀唔係打GAME..............似打獵多D  
比錢入場比人當雞仔打? 痴左咩? 話明幾焦就幾焦啦!係男人佢地就唔該光明正大d!

引用:
原帖由 tango1997 於 3-7-2012 18:44 發表
下次佢鍰珠鑲崩週就以後比女圍。。。。。仲邊有時間打驚.
你令我諗返起我之前個post,bearing天梯。

引用:
原帖由 一舊水 於 4-7-2012 21:51 發表
又黎自入190,呢post講果場唔係收190之後比人話抽水咩
$3個度個website話貴d ga! 不過係掂唔重要, 我去又唔係想去玩, 做記者姐~ 記者向來只收車 & 飯錢之嗎~

引用:
原帖由 ner 於 4-7-2012 23:20 發表

ching因住爆鏡呀
米就係!

引用:
原帖由 一舊水 於 5-7-2012 22:26 發表
樓主pm下條soundtrack黎聽聽好嗎
有咩? 我又要~

發新話題