17 12
發新話題

反鋼珠、反鉛彈,否則wargame好快會完蛋!

反鋼珠、反鉛彈,否則wargame好快會完蛋!

By gtoray: 本主題屬個人意見, 原全不代表 CGF 立場

齊心抵抗,
為真正玩wargame人仕發聲,
咪俾傳媒同心理變態人仕搞亂wargame秩序。

https://www.facebook.com/groups/127237480798109/

如此帖有觸犯版主,
請版主隨時Delete!
Thanks!

+++++++++++++++++++++++++++++

e排忙到high high地都無點上黎... 但係e排一再發生e野事件實在好怕攪到以後連收藏都成問題.

大家有冇咩計可以攪攪佢? 一齊係度/ 去e個群組share一吓 thx

開左個post都未覆過...

個人睇法啦! 槍鋪本身唔好有ed金屬彈會可以減少一dd可能會有人用金屬彈去打人/ 動物既人既可能性, 事關唔係人人知道/ 會考慮去五金/ bearing鋪買料去做野.

雖然話膠彈都可以做成大好大傷害, 但係同金屬相比點都會感覺上係危險性大少少.

引用:
原帖由 gtoray 於 3-4-2013 18:14 發表

之後呢?
槍鋪本身唔好賣槍就......
唔係唔好賣槍, 不過最好都係只賣6mm用既. & 係唔好有金屬彈出售姐!

引用:
原帖由 gtoray 於 3-4-2013 20:34 發表
響我地一般AIRSOFT GAMER 來講
金屬/鉛彈 係非我族類, 小眾玩意, 另有所途

但響更大多數既一般人來講
氣槍/WARGAME 一樣係可能非我族類, 小眾玩意, 另有所途

今日, 如果我地小眾玩家成功排除非我族類
他日, ...
引用:
原帖由 T-800 於 4-4-2013 01:54 發表
老二兄:其實在軍醫心目中您係一位算幾有理智嘅人,不過今次好似諗偏咗小小喎.....

Happy shooting!
坦白講, 當真好怕會攪到禁槍... 今次反應或者係大左少少...

引用:
原帖由 tango1997 於 5-4-2013 12:49 發表

以我所知。。。。。兩個台既post發起人刀係無玩4.5mm既野
有... 但係放係度睇既...

本身出E兩個POST係想大家都可以齊心為Wargame界既師兄同新入黎既師兄一齊正視同可以的話, 減少多D玩具槍鋪內會有金屬彈出售既機會.  並唔希望出現太多不理性及做成大家太負面情緒.

如果本Post同該群組令各位師兄有所反感, 請多多包涵.

引用:
原帖由 tango1997 於 5-4-2013 23:57 發表

唔你話你呀 。。。。唔洗晒冷丫 。。。造乜自己埋位
sorry... 唔係指緊我咩???

引用:
原帖由 mic_hk 於 6-4-2013 00:24 發表

post黎呢邊把鬼咩? 我就先一行八個人~ 鬼影都無! 之後多四個黎十點半先走~ 你鬼鬼鼠鼠影個兩張相就走把鬼咩!

http://s ...
算吧啦... 何必咁勞氣...

唔好post war!

引用:
原帖由 T-800 於 6-4-2013 01:06 發表

浪費左支 COMPACT 喎....一支好鎗来架...(合法鎗計....)

HAPPY SHOOTING!
都無地方用...

引用:
原帖由 T-800 於 6-4-2013 01:19 發表

試下打5米、6米靶LAW...

HAPPY SHOOTING!
咩地方先得假... 屋企咩...

引用:
原帖由 gtoray 於 6-4-2013 02:07 發表

咁跟據部份支持者意見
你必定係買來另有目的~
我係唔會話我目的之一係為左自high~既~!

引用:
原帖由 T-800 於 6-4-2013 02:38 發表

Why not....?(整個靶箱搞掂....)

搬緊屋... 而新地方無咁長地方...

引用:
原帖由 T-800 於 6-4-2013 02:40 發表

咁而家High唔High丫....

natural~

引用:
原帖由 T-800 於 6-4-2013 02:45 發表
老二兄,橫掂您刀反鉛彈,軍醫抵諗D八舊水同您收左佢la....費事比果班”會友”繳您械收歸國有la....

美金?

17 12
發新話題