16 12
發新話題

魔膠...魔膠....(51樓加手槍安裝注意圖)

我都想入... GBB好似重會加重左個recoil... 正到無朋友...

已入手1粒~!  

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 30-3-2012 23:11 發表

睇完張圖先發覺自己近視又深左
係佢地比我地個小test姐~ 眼花花, 打遠左都唔知啦~

引用:
原帖由 JBL 於 30-3-2012 22:46 發表

廠方話AEG版將會在4月10日~15日發售喎.......
唔差在啦~ 返正手槍膠都係下個星期先好似話有可能會機會會有貨返到.

好多槍鋪今個星期都返晒貨LU~

家陣期待一吓AEG版~

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 11-4-2012 22:45 發表

挑戰PTW馬記次世代有難
但係集彈性上好想知佢會點表現喎!

引用:
原帖由 MK~ 於 16-4-2012 11:28 發表

琴日我試左集彈性,遠係遠左
集彈性完全唔覺得有改善
認真認為, 集彈性要高, 應該唔可能去用去.

引用:
原帖由 怒人甲 於 17-4-2012 09:56 發表
其實想問問, 如果一支 TM HI-CAP 甘計, 用紫膠+ 0.2 BB 遠定係用, 魔膠 + 0.3 BB 遠呢(炒上唔計)??
紫膠指9ball? 如果係的話, 我兩隻都有.  無太認真試過對比, 不過我用開0.25, 魔膠可以唔洗開到好大就已經好直.

引用:
原帖由 怒人甲 於 17-4-2012 09:56 發表
其實想問問, 如果一支 TM HI-CAP 甘計, 用紫膠+ 0.2 BB 遠定係用, 魔膠 + 0.3 BB 遠呢(炒上唔計)??
琴晚同今晚都用vve0.36開電筒試左幾槍, 但係都係太遠睇唔到...

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 18-4-2012 18:15 發表
又買唔到....
有冇試試去20 & jj啱糞樓問問? 佢地都有入貨過喎!

引用:
原帖由 thomas.t 於 17-4-2012 02:33 發表
我想問下有冇人用魔膠去參加精準比賽?
名次幾多?
一個字... 差...
但唔排除個人身體 & 技術不足 & 用彈問題.

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 18-4-2012 20:51 發表

我認我蠢!即係邊間?
根師父個薯呀! 戰爭遊戲(用返英文)gear個薯.
JK啱 <= 用口... 讀一次~

今日內左3粒, 用ga係e支做實驗品:-

用bb王 0.2g試力度係1.xj 咁大把, 就算唔開hop-up射程都明顯地係遠左, 但係有明顯少少但係唔多ga上炒.
之後用vve 0.36再試... 都痴線嫁! 同0.2差唔多?   開左少少hop-up, 係好似又遠左, 但係遠幾多就真係答唔到... 因為我已經睇唔係好清楚...  

引用:
原帖由 wonglk 於 22-4-2012 02:33 發表

最緊要,打唔打到GROUPING?
目前只可以用肉眼睇, grouping上比預期好.  不過e方面好可能係因人而言, 我癈柴手藝問題; 另外, 如果用0.25or以上應該會有更好射程, 因為0.2係無開都小炒.

引用:
原帖由 狙神 於 22-4-2012 18:42 發表

請問師兄要改管嗎?謝謝
無, 只係就咁直上, 力度無變.

16 12
發新話題