18 12
發新話題

[VFC] V記正式推出mk18 gbb 2015 [37樓更新圖]

出咗睇吓賣幾錢先,希望三千頭得啦
Are You Ready ?!

有訂價喇,2900

回覆 50# 的帖子

上槍身後pin位,舊板有個凹槽

出埋MK12喇,過兩日去敗

引用:
原帖由 gainax 於 19-7-2015 00:29 發表

Mk12有性趣
買多個上身整埋cQBR一雞兩味正
W芝士有剩上身賣?

引用:
原帖由 gainax 於 21-7-2015 23:06 發表
Mk12出左。有冇師兄問過14F咩價位? 4百多美刀

引用:
原帖由 RCman 於 24-7-2015 15:17 發表
[local]1[/local]
折扣後平到一隻匣有多
一鎗三匣價,十分低買
我琴日打電話去問佢哋又話MK12未返貨……

引用:
原帖由 goodsmile 於 24-7-2015 21:26 發表

好似返左2~3日
你打比e記,佢即時報價,你啱就留貨比你,到8月4日前都有九折
PS:佢支MK18 MOD1 TAN都有貨,但吾知點解網冇
脷申: 是日各入手左一支90%OFF、平過(拾4樓)95%OFF外加等吾知幾耐
我就係諗住打電話去留,點知佢話未返貨……

引用:
原帖由 RCman 於 25-7-2015 17:09 發表
依興趣的MK12及MK18都已經賣曬啦
未買打算去買的師兄可能會失望!
俾聽電話條友仔玩死,冇得買平嘢

引用:
原帖由 gainax 於 25-7-2015 17:55 發表
唔了。九五折唔平得幾多。同埋。。。槍呢D野我信E何B多D。。
已喺何B訂咗,希望4號前返得切貨

引用:
原帖由 gainax 於 25-7-2015 18:07 發表

師兄係咪有得訂左先都計九折
唔係,4號前返得切貨,買到先有9折

引用:
原帖由 rYaN 於 27-7-2015 18:56 發表

師兄枝MK12用咩牌子Silencer!?
跟槍送㗎

引用:
原帖由 rYaN 於 27-7-2015 21:16 發表

咁抵玩!?
真係堅抵玩

如果V記啲匣用到落WA System就正咯

引用:
原帖由 gainax 於 1-8-2015 17:46 發表
咁很平邊到有先 仲平過九折Wow。夾份訂一箱大家分貨除返運費有冇得諗
如果有預埋我呀

18 12
發新話題