39 123
發新話題

[星期制] Macross F討論帖

引用:
原帖由 Paul 於 5-4-2008 16:09 發表

麥生有幾個女架, 7號市個只係最細果個
我鍾意五女,エミリア・ジーナス.....
http://jp.youtube.com/watch?v=Y2fJu0cHpo0

引用:
原帖由 Paul 於 5-4-2008 17:18 發表

同女巨人調情....可以點做呢

http://jp.youtube.com/watch?v=CuC10PK3x3k&feature=related
如果想.......又可以點做呢....

岩岩睇埋[真]第一集....加左BGM真係爽度有提升...
cut左一d shot令節奏明快左好多....不過d 機群出動果度...冇左隻"射手座"好似冇咁型...
無人機出場俾人cut左....

so far 等下個星期!

引用:
原帖由 martinmhk 於 11-4-2008 14:59 發表

有管野 的歌....有d性趣bo....
唔會差得去邊掛...
管野係音樂保証...

引用:
原帖由 ACYY 於 13-4-2008 16:44 發表
﹝舉手﹞有問題:新一代既主力機會係VF-25?咁VF-19 呢?
唔係主力....未係主力....都係話測試機 ja ma...
主力咪果d軍方機...VF-171?

引用:
原帖由 ACYY 於 13-4-2008 19:12 發表

「有問題:新一代既主力機會係VF-25?咁VF-19 呢?」

我冇話佢依家係主力呀... 記得係Plus 時,好似話YF-19 被選做下一代既主力機架... 係Macross 7 時都有一隊小隊係用19 系既機體... 點解依家唔記晒D ...
F 係 7 既十四年之後....換左都唔奇呀...?

引用:
原帖由 ACYY 於 14-4-2008 00:07 發表

好彩19 系唔係我既最愛 21 先係

14 年就換一代?係都換咗17 系先啦
上網check番...話 VF-171 係 VF-17的改進型.....簡化左生產提高左性能加新手可用....當後繼機了!

引用:
原帖由 NuWL 於 15-4-2008 08:06 發表

說得對,我都覺得MACROSS PLUS的主角不是人,至於巴沙拿......
歌手

神圖!!

我想死呀!!!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 19-4-2008 09:09 發表
絕望狙擊槍

話說絕望呢套都係帶眼鏡的

真係想知神谷本人有冇帶眼鏡

冇...

引用:
原帖由 MarK-C 於 21-4-2008 23:30 發表

市長踩場
唔好比我批中,可能又會溝左人地既機師,仲跳埋槽
市長!? 六十幾啦wor咁!?

引用:
原帖由 Legionee 於 22-4-2008 13:08 發表

時興熟女嘛.....
....雖然兩位五十幾都係三十歲既樣...

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 22-4-2008 13:53 發表

好其待架紅色出場
一陣開倉門果下...咪嚇親我就得啦....

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 22-4-2008 14:03 發表

maybe御姐
五女.....

39 123
發新話題