23 12
發新話題

請問有幾多師兄有玩Fantasy Earth Zero~

SE出品...畫面也不錯....有興趣!

點解冇人討論ga...俾d 意見啦喂...我玩唔玩好...

Lv 10了~~
可是我配錯了技能....雙手武器戰士...要了一招單手的,怎麼辦?

引用:
原帖由 alien 於 9-7-2008 12:42 發表

技能點上限40點
如果單手個招你只用左2點黎學無再增加既最多只系雙手技能或者音爆個條line有一項最終技能升唔曬第三級...
....加左一點...

引用:
原帖由 sunny2014 於 9-7-2008 19:16 發表
一點
有一點學o既技能架咩
最少兩點學喎
下.... 我學左熾X劍囉...一點ja ma?

引用:
原帖由 sunny2014 於 9-7-2008 23:36 發表
哦…明白…
你意思係學完再點左一點係唔係
我都唔清楚... 不過應該冇咩影響...而家15lv,最勁果兩招大範圍都學識左...3級都來了..

我重係咩都唔識...
而家15lv...升得好慢,打地精打到超悶.....頂.....唔知打咩好.....
去過國戰....但係,好快死,我其實係咪應該買d 野去補血? 呢個問題開始困擾我...(打怪都係)

引用:
原帖由 alien 於 10-7-2008 21:36 發表

到16級開始打怪一D exp都唔夠
到20級打一隻lv21的ORC都只系比你26exp
打怪只系為左佢D裝備而已

主要exp都系靠打國戰
國戰要睇緊自已個職業
魔剋戰戰剋弓弓剋魔

如果你系戰既話魔師D招打你特別肉痛

尤 ...
咁....果d國戰術語呢? 咩出水...? 我應唔應該買水?

咁.....應該買咩去國戰?

回血水.....應該買邊隻

啊....我今日終於去左打一場認真既國戰....
我用左千幾蚊買肉,重買左d HP水.....但係廿舊肉,我一場食左12舊......先得660經驗!?

而家好痛苦....升得好慢...成日執雞先殺到人.....星戒一場三四粒....又冇錢多左....好窮好虧...

引用:
原帖由 zeta 於 11-7-2008 21:14 發表

兩三千銀的話我都比得你...
咩職咩國?
我都有六千幾既....
卡殺...綠國...16lv 雙手戰...

引用:
原帖由 zeta 於 11-7-2008 21:28 發表

nice
我又綠
不過我19啦....
早知之前執到嘅戰裝唔好掉 =    =
遲d比你

btw, 我記得d低lv裝一set都係1000左右, 應該唔算貴架喎

我手上好似有斧頭,岩唔岩用?
我升得好慢...而家先16... 快17...
而家一件野要千五蚊...

引用:
原帖由 alien 於 12-7-2008 00:01 發表

lv20雙手戰路過.......

理論上你唔系吃肉吃太狠的話 由你15級拼戰地精拼到19級你銀包早已經有三四萬落袋
過別國國土打地精...

23 12
發新話題