38 123
發新話題

[CANON發功!?] 堅係出50D呀!! Canon你真型!! (第二頁尾及第三頁更新)

[CANON發功!?] 堅係出50D呀!! Canon你真型!! (第二頁尾及第三頁更新)

我都唔知堅定流....先俾條link大家睇...
http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=244&t=743321&last=7733723

再睇下d人d相....

話係官網流出...我覺得可信度好高...唔知大家點睇?
個mon九成變左92萬像素...
最特別既係........................支kit鏡冇左"MADE IN JAPAN"...轉左用台灣製既鏡吧!

迫不得已地...都想講番句!
5D還可以再戰三年!(惡搞自護)

引用:
原帖由 savio 於 25-8-2008 13:04 發表
以canon近來對新代機嘅修改黎睇(冇誠意),我諗我到佢出5d mkIII先至換走部5d都未遲
我怕我玩玩下轉會多d... 佢出mk2,過一年半載,跌哂價先算~

http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=244&t=743416
更多的資料....

信不信由得你~ 反正唔關我事~

引用:
原帖由 101653 於 25-8-2008 21:02 發表

可信度好低囉....
上年夠有話日本官網流出5D-MKII既照片....
一樣好像真....我都睇過兩張....

講真....真係有人咁無聊整埋D咁既野....
等佢真係出左先算啦....
你呢d後生仔...梗係未見過之前Canon d 招式...40D出果時,同而家係一模一樣...

引用:
原帖由 ATM 於 25-8-2008 21:24 發表
5D真係好勁,試想下,有咩電子野出左三年仲賣得?
有! 電芯!

我地開CGF 5D fans-club la ATM~

引用:
原帖由 101653 於 25-8-2008 22:42 發表

咁你又岩既....你都估佢唔到....
年頭出450D年中出多部1000D....
上年出40D今年整多部50D你爽下....
D周期快到呢....

5D#2就上年年中講到E家....又唔見佢擺出黎wo....
等下啦...細路~
你見到d唔覺有執過既相,就知佢真係出ga la~

引用:
原帖由 101653 於 25-8-2008 22:52 發表

佢唔出FF我冇運行 ....如果係我老豆pay的話....
如果係我PAY....我都買部入門既1000D or 其他機先....
APS-C,我只信----->NIKON!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 26-8-2008 00:10 發表
星期日去電腦節的時候,pcx雜誌o個邊的人收左風話5d的後繼機的消息,會o係o黎緊的相機展公佈
黎緊~~~~ 唔知邊年既邊個相機展~~ 吹水真易~

WAKAKAKAKAKA~我幾時呃過你地~~ Canon GJ!!!

引用:
原帖由 ATM 於 26-8-2008 20:41 發表
sonyA900??i know all about it wakaka
係咪呀? 又分享下啦喂~

引用:
原帖由 ATM 於 26-8-2008 21:24 發表

24Mpix.. amazing... ( i can't say anymore )
你玩過啦?

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 26-8-2008 23:56 發表

個直度用唔用到o係40d先
電源はリチウムイオン充電池のBP-511A。バッテリーグリップの「BG-EN2」や、ワイヤレスファイルトランスミッター「WFT-E3」などと同様、EOS 40Dと共用できる。

得!

引用:
原帖由 m4devastator 於 27-8-2008 19:49 發表

我只發現有一處地方外觀跟40D有分別
就係...個"轉盤"
重有d "包皮"

38 123
發新話題