發新話題

O記MICRO 4/3 6月15日發表!?

O記MICRO 4/3 6月15日發表!?

http://dc.watch.impress.co.jp/cda/dslr/2009/05/13/10823.html
識睇日本既人就自便啦...

唔識就....PIE所展出用布蓋住既唔係最終成品,外覲可能改變,套用Olympus過去Half-size機既外型,6月15日發表,7月第一週開賣....(重點啦...我諗呢d係)

7月尾香港應該有貨ga la...大家,等呀!!

PEN-EE

PEN-F...

35...
似呢三種是但一種都正呀!!!

真係好期待! O記之榮光再臨!!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 14-5-2009 07:39 發表
等左好耐!
唔好好似pan仔咁蠢出dslr樣呀!
一定唔會啦! 要對O記有信心!  (拎番部OM10出來打下先..)

引用:
原帖由 learngod86 於 14-5-2009 11:30 發表
wow.....like Pen FT or Pen D is gd ar!
我覺得O記既細機..真係冇咩邊款唔型仔...

引用:
原帖由 HunterX 於 14-5-2009 14:03 發表
知唔知大約幾錢?
要儲定~
預番7千蚊啦(如果分一d俾一d)... 新果部拍片GH-1都過萬

引用:
原帖由 HunterX 於 14-5-2009 15:18 發表

都幾貴喎...
佢地而家 rumor 係 900左右美金...

引用:
原帖由 HunterX 於 14-5-2009 20:14 發表

最緊要係值呢個價姐...

最多儲耐D錢......
信 Olympus 啦! E620既質素真係有眼見!

引用:
原帖由 louisli 於 18-5-2009 18:02 發表
唔明喎
pen ee 唔係出左好耐啦咩?
唔明咩...?

引用:
原帖由 louisli 於 18-5-2009 21:58 發表

唔明關ee咩事囉...
因為佢講明部新機個design係base on果部嘛...之類

引用:
原帖由 路比 於 21-5-2009 12:04 發表
佢d 4/3機都係用可以同時用cf同xd,希望佢m4/3都可以行雙卡啦
不過我想佢行cf多過sd
我覺得都係行XD/SD ga la...要細機身,一定係有d付出..

引用:
原帖由 路比 於 21-5-2009 14:58 發表
死.....中毒添
呢幾日係咁睇o記d鏡,發現買晒我想要o既4支鏡個價都仲平過一支小白is,搞到依家好有沖重買部2手520玩住先
620 la~ 9-18,14-54,70-300,50 2.8?

引用:
原帖由 louisli 於 21-5-2009 16:06 發表

54-70咪斷左囉
可以買50-200既...七千蚊 ja ma~

引用:
原帖由 HunterX 於 21-5-2009 16:00 發表

9-18 ???!!!
olympus係焦距乘以二 ga~,即係18-36

引用:
原帖由 路比 於 21-5-2009 16:16 發表

想買520係因為只係過度期用同埋依家2手只係2k半左右,我此終都係會買m4/3,同打算等e3 o既下一代,所以唔打算用5k去買個body只係用幾個月

而鏡方便你都估中左一半,因為我比較遍向用定焦
如果有20mm定焦就好啦,不過 ...
你呢個plan都幾好~!

引用:
原帖由 側衛 於 21-5-2009 16:45 發表
olympus真係禁好
olympus好在有heart,對於低中價市場比其他廠來的重視..

發新話題