發新話題

彈珠人 蛋蛋, 第六話[有揑]

惡魔島未出呀....

引用:
原帖由 ZaMaR 於 11-11-2007 00:04 發表

睇豬豬啦! 好多字幕組改名改埋D乜乜天使,超惡頂!
搵唔到呀...

其實...豬豬係即係叫咩..? 我見極都係漫游 ja wor..

引用:
原帖由 ZaMaR 於 11-11-2007 12:03 發表

【猪猪字幕组】
http://share.greedland.net/cache_html/36/default/DESC/1.htm

猪猪好多都有出,都係比較大型既字幕组黎,我中意佢比較跟原著,唔會亂改名
唔得wor...除左唔改名,畫質一般,其他實際的translation都好有問題wor...白馬王子譯做救世主...

引用:
原帖由 WAIKO01 於 11-11-2007 14:42 發表

暫時見到比較好的有華盟和惡魔島.豬豬和漫游勝在快得來比較準.
睇EMD la...只要唔理果d 力天使主天使...

引用:
原帖由 ZaMaR 於 11-11-2007 18:31 發表

接受唔到,睇到會想爆粗:x
小弟聽的多...對d 機體自行腦內補完!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 12-11-2007 02:21 發表

咁我都係聽,但都會見到個名嘛,見到就會想爆粗,所以豬豬好,竹刀我就睇EMD,因為豬豬冇
Bamboo Blade同志!!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 12-11-2007 23:23 發表

RED: anime最高! anime萬歲!
我鍾意會長...

引用:
原帖由 ZaMaR 於 12-11-2007 23:56 發表

蘿莉最高!RED!!!!初時都萌過miamia,black左就唔萌,但都係覺得蛋人好幸福......
我fd又係萌會長...又因為天然呆?
算係....本身鍾意d 活潑又天然的角色....Miya太黑啦...稍子又一般...
剛剛對手的眼鏡娘也不錯呢...

發新話題