發新話題

[Pentax之逆襲] K-X !? US$649.95!?

[Pentax之逆襲] K-X !? US$649.95!?

雖然明知呢度冇咩Pentax朋友..但係K-X實在係實惠,實在都要講下...
作為K-M既進化,
用上左D300既CMOS,
11點對焦,
4.7fps,
720p短片,
1/6000快門,
iso上到12800...機身重有HDR,
計番都係6千蚊內有套Kit...重有紅色機身...

日本重可以自己砌唔同色既k-x....

其實真係好抵... 希望Pentax加油..

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-9-2009 15:03 發表

有角都唔會快3倍ga la
佢都4.7fps啦...

引用:
原帖由 HunterX 於 18-9-2009 20:39 發表

我個心已經俾左女友......
一陣出左GF唔掂你就死~

引用:
原帖由 101653 於 20-9-2009 02:19 發表

又係一部ISO400已經好盡好盡既機

家產!!
我今日玩過A850..好爽
GF-1既相我都未睇過..><

引用:
原帖由 101653 於 20-9-2009 02:21 發表

買囉

但比著我
睇spec我情願買X街Canon既柒D
我買DSLR係要塊晶片,話知佢1fps...

引用:
原帖由 101653 於 20-9-2009 02:30 發表

我就真係唔信你唔介意部機1fps
我影d野都唔識郁既...

引用:
原帖由 HunterX 於 20-9-2009 03:19 發表

http://www.photographyblog.com/articles/panasonic_gf1_photos/

iso...勉強可以上800....但俾怪叔叔你買咩kit? 20mm定係zoom?

引用:
原帖由 HunterX 於 20-9-2009 03:23 發表

我鐘意餅, 但係20mm真係好窄洗......
上網兩千蚊收支kit番來lor~

引用:
原帖由 HunterX 於 20-9-2009 03:55 發表

唔明, 即係另外收支zoom鏡?
係啦~

引用:
原帖由 101653 於 20-9-2009 12:57 發表

400到頂啦
個test張相d暗位....
800就800...

引用:
原帖由 101653 於 20-9-2009 13:12 發表

個人唔同喜好
你要自high冇辦法架

你覺得3200都仲係好滑冇noise我吹你唔脹
我係覺得數碼機講暗位實在係太.....

大家冷靜d.....可能我同小數字d溝通方法比較易引起誤會,,真係唔好意思!
我地都......係囉....路比兄唔洗擔心,我地好理性....

發新話題