發新話題

秒速5cm

大家都剛剛睇完呢.....

真係......灰到震....隻歌係重點 la 只可以話...

命が繰り返すならば 何度も君のもとへ

真係想講粗口的想喊完發顛.....

引用:
原帖由 p7009212 於 19-8-2007 16:36 發表
個Ending 太現實啦
不過D暗喻做得好好
距離......

新海誠出過的都看過了.....
睇完星之聲再睇雲之彼端會見到科技既進步...同埋一個人做與有支援做出來既分別...
就講呢三套....計故事既,都係雲之彼端好....

P.S. 估唔到olka兄都睇呢...

引用:
原帖由 p7009212 於 19-8-2007 16:42 發表
距離+時間=Ending
One more Time One More Chance幾好聽但係秒速5cm Final 5 分鐘裹面D歌詞好match D 片
好多人都係果度喊
我就係話隻歌....真係睇到.....

假如生命可以重新來過,無論如何都會去你既身邊.... 悲到...

引用:
原帖由 olka 於 19-8-2007 18:41 發表
我都係動畫迷 , 但當要同港女一齊時就冇得睇
(拍肩)....安息吧~

引用:
原帖由 olka 於 19-8-2007 18:59 發表
同佢只可以睇DISNEY動畫...
我重有排...

引用:
原帖由 MarK-C 於 19-8-2007 22:58 發表
第三話佢地係電車閘個再遇個段...

細個時候會等電車過左再見面,
大個就....

真係唏噓...
只要是但一個肯寄封信....

引用:
原帖由 Smartone 於 22-8-2007 14:45 發表
to 名位街坊,小弟想問問套嘢响邊到有得賣,因為各位嘅好評,令小弟想睇睇呢套作品
香港版應該未出吧...

引用:
原帖由 Smartone 於 22-8-2007 21:16 發表

咦....咁...........
下.....

引用:
原帖由 -l- 於 24-8-2007 18:29 發表

Do you need my help
你....想點...?

引用:
原帖由 -l- 於 24-8-2007 18:30 發表

The sound track of it is very good
http://youtube.com/watch?v=OGUbv813-bg
個女仔既聲優係一流!!!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 24-8-2007 21:40 發表
佢咁多套黎計,都係"秒速5cm"最好睇
"雲之彼端"我唔覺得特別正
秒速係好睇....唔gur佢咁現實lor不過....
<<雲>>個setting我覺得幾好wor...又唔會太過超現實,不過又有d神秘...(都唔知我自己講咩)

發新話題