發新話題

O記MICRO 4/3 6月15日發表!?

等下波...

引用:
原帖由 HunterX 於 16-6-2009 03:18 發表

你聽日點呀?
應該....幾難會去到...8點鐘...

引用:
原帖由 路比 於 16-6-2009 09:30 發表
拎左信唔去,好似會black list你,下次唔請你架
所以諗住到,不過早走...

哈我都番來了!

其實我去完係有d失望的...
特別係番到來,開張iso 400.....我發現佢始終係差少少...iso 400同G10差唔多...
機身講質感重量各方面就好出色,但係配果支zoom lens個平衡就硬係差少少,17mm就好point-&-shoot
對焦幾爽,個mon一般,操縱都叫做方便

都係衰係iso度...不過佢做景深係靚既...
而對焦距離,兩支鏡都麻麻地...唔洗諗點close-up(zoom果支好d)

引用:
原帖由 HunterX 於 17-6-2009 01:26 發表

個mon得23萬像, 真係唔多掂...
我覺得好似睇細個果d DV機個mon咁上下...

我upload左部機拍既高清片上 vimeo, 等多個幾鐘就有得睇ga la!

引用:
原帖由 learngod86 於 17-6-2009 01:58 發表
if have any electronic VF such like ricoh GX200....that will be much better....
佢果個VF既質素好普通....福仔果d清好多靚好多

引用:
原帖由 learngod86 於 17-6-2009 02:19 發表
that 17mm VF? need cost around 1.x K HKD wor......
幾時都係舊野好...(心諗,leica既都買到啦成千蚊...)

引用:
原帖由 路比 於 17-6-2009 03:34 發表
唉,岩岩先做完野返屋企,冇機會玩新機
唔緊要...有得地講一樣ga je!
請問有咩問題,有咩想知?

引用:
原帖由 ZaMaR 於 17-6-2009 03:49 發表
比想像中大部...暫時取消轉會念頭....
呢個....我覺得岩岩好la wor,佢既重量3xxg,加埋支鏡都係5xxg左右,
size放得入你個domke有突啦!

如果再細部...咁樣就好難用了..d鏡點算..

其實呢部野就真係幾有heart ge...
iso表現...我會話, E620既 iso 1600 即係 EP-1 既800左右啦...
我有影哂各級既圖,聽日有時間放上來

引用:
原帖由 louisli 於 18-6-2009 11:26 發表

唔好忘記仲有支鏡頭伸出來
唔係既...支17mm唔會ga~

http://www.vimeo.com/5187090
試機當日既 720p 現場片...Av mode
開左自動追焦...

引用:
原帖由 HunterX 於 19-6-2009 00:57 發表

This is a private video...
哎呀...試多次..

發新話題