40 123
發新話題

數字人的圖片分享!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-6-2008 01:00 發表

都係ban q 左佢
佢走左少左野吹...算吧

引用:
原帖由 101653 於 7-6-2008 02:23 發表

我訓q左....
醒左去影啦~影完post 啦~

引用:
原帖由 101653 於 7-6-2008 02:30 發表

頂...原本今日唔得閒...都話左比到我星期日咯...
去拿完身分證已經落到九彩咁...
番到屋企沖個涼上陣cgf...睇個天仲落咁大...點出去ja...
屋企可以影咩....影完水樽影可樂鑵...影完鑵影野食咩...
不如就影呢幾樣!

影多d啦~

引用:
原帖由 KenChing 於 10-6-2008 02:21 發表
其實... 睇見上面d相...
我真係覺得... 你需要o既係一部有得校光圈/快門/iso o既DC仔...
因為已經又平又多野玩(for 新手)
就係等你呢句!

引用:
原帖由 101653 於 10-6-2008 10:05 發表

我果部野連焦距都較唔到阿....又冇手動對焦....
我夠想對落最近果棵花度啦...
你想我用呢部野影成點!??你影囉...我比你影...
又發老脾...呢招不管用的...

買部DC啦~買G9

引用:
原帖由 101653 於 10-6-2008 11:40 發表

個q個追住我黎插...
你咁叻你做得到既你做...
我做唔到喇...

個q個剩係係度講乜講物...
你用比我睇下...
邊個追住你來插 je....  大家交流下 ja ma....
插同唔插,睇自己點睇 ga je...
我覺得象牙果張幾好ga....

正正係你部機唔好,影得好就好難...
但係唔等於你部機換左做A350/40D,就一定影到靚相ga ma~
當然,好既器材一定會有一定既幫助,但係講到底,影相既都係你,唔係部機呀~
叫你交功課既目的,不過係想你影多d 相,產生下興趣 je...
邊得閒捉條友出來插完大家笑wor...

其實你既構圖力都唔錯呀~但係如果即刻上DSLR,好未免早左d...
不如用你既資金既一部分,買部DC仔,當手槍仔...
一來可以更簡單既練習構圖(又輕又方便),二來又唔係貴(一千蚊多d有部平野啦)
三來就算買左dslr,都可以有多部"士啤",何樂而不為?

用俾你睇容咩易 je~最緊要大家開心 ja ma~咁火滾做咩?

引用:
原帖由 101653 於 10-6-2008 15:58 發表

我冇話一定要有好器材...
落雨唔係理由咁咩先係...?你有冇睇過條薄扶林道??
浸到咁仲出街影相!??
我一早都話...你做到既你做...可以既話做比我睇...
我就做唔到喇...
咁好天你影到相啦即係~

引用:
原帖由 101653 於 10-6-2008 16:24 發表

唔想落街呢 一出去就想食野...
一食野我銀包就..........
咁你自拍囉....

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 12-6-2008 22:56 發表
I love ISO 50.....when I using A70...I use ISO 50 up to 90%

but now...my carema no ISO 50 already
死野....串嘴...

40 123
發新話題