發新話題

[認真] 請問...而家有邊部手機比較好?最好係行A字系統

請問...而家有邊部手機比較好?最好係行A字系統

事關女友就生日,佢個電話又...傻傻地~佢又用開A字SYSTEM..定係出個白 APPLE 比佢好?

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-4-2011 11:15 發表
White iphone
HOW MUCH??
請原諒我既懶

引用:
原帖由 zeta 於 30-4-2011 11:59 發表
你女友用緊咩機?
MOT 記之前話好勁果部...PS...我係一個唔會睇電子野既80後...

引用:
原帖由 2slow 於 30-4-2011 12:21 發表
女仔用就買部iPhone4啦, 女仔黎講真係易學易用, 不過如果對iTune唔熟就...x!!
不過本人覺得Android系統好d... 可考慮 3叔Galaxy, SE arc, HTC 系列都ok

(利益申報, 我兩個system都用緊)
ARC佢上星期買了比我....

引用:
原帖由 kimkileo 於 30-4-2011 12:48 發表

milestone???
好似係...
我仲想問...白APPLE幾時有?定已經有?

引用:
原帖由 zeta 於 30-4-2011 13:02 發表

已經有

如果係milestone嘅話可以考慮比部i9000佢 - 反正又有白色,mon又靚,又夠快,都叫唔會點失望
I 9000?

唔洗諗...SAM 記同LG都....

引用:
原帖由 kimkileo 於 30-4-2011 13:21 發表

你唔like定佢唔like??
大家都唔LIKE...

我想請問一下........IPHONE4邊樹仲有....今日問過好多都冇...

引用:
原帖由 HunterX 於 1-5-2011 00:12 發表

白色?
BK

引用:
原帖由 zeta 於 1-5-2011 00:21 發表

先達冇咩...
我想要行貨WOR...

引用:
原帖由 HunterX 於 1-5-2011 01:54 發表

http://store.apple.com/hk-zh/bro ... phone/family/iphone
唔想在網買得唔得,仲有冇方法?

引用:
原帖由 HunterX 於 1-5-2011 15:08 發表

你仲煩過啲女人......
YEAH!咁街有冇得買姐...

引用:
原帖由 HunterX 於 2-5-2011 03:00 發表

佢鍾意黑色......
係呀係呀...我地在SHOP買呀

發新話題