發新話題

游泳與軍隊!

小弟已前在港隊操果時....最弱一直係蛙......

引用:
原帖由 MS 於 9-8-2008 20:42 發表
ms十四歲已考獲救生章跟住什麽銅章等等
小弟早你一年,13歲考到銅章 ,但三年要補考,即係15歲合法年齡去做一年救生員...16歲就要再考.....真ON居

引用:
原帖由 jimjimjimjim099 於 10-8-2008 18:58 發表
你咩住好多的gear....你試下用自由 or 蝶式.....
自由還可以游到幾十米..蝶就真係........

引用:
原帖由 MS 於 10-8-2008 20:16 發表
14歲前叫小童章,十三歲考................十六歲要番考初級大人章?
果時我考都係銅章,冇小童章同大人章分別,係唔係年代唔同有分別??LOG BOOK都冇"大人章"同"小童章"
3年考一次都係叫銅章,MS 兄你考果時,拯溺總會係唔係叫"皇家"的?
小弟的LOG BOOK內頁,唔知同MS兄的有沒有分別呢,因為小弟睇過小弟姨丈的,非常不同

附件

10-8-2008 21:05

3 (2).jpg (29.92 KB)

3 (2).jpg

10-8-2008 21:35

引用:
原帖由 MS 於 15-8-2008 21:39 發表
60s已經ROYAL!當年得張証書,布章自已買!
我考果時就有証書同埋LOK BOOK

引用:
原帖由 MS 於 19-8-2008 23:33 發表

70s ms當年拯溺由淺水灣拖人游去對面銀洲島各位令尊翁(老豆)出世未?夠了再揾垃圾出來老婆會殺死我!
小弟爸爸60年代出世了
如果係沙灘,小弟果時叫銅十字,我都在淺水灣考過,不過猜你拖得咁長,大約係40米上下(太耐冇考,唔記得了...)
銅章只FOR泳池的
咁你唔好搵住啦,我唔想見你唔到............

引用:
原帖由 Boniface 於 21-8-2008 22:06 發表
我最強係蛀,亦可以話我淨係識游蛙...
蛀咩...蛀牙?
JOKE JOKE!!

發新話題