31 123
發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

我連射時個速度時快時慢...好似有野拖住咁...想請問係咩事?
同埋我得小裂底(一個bb彈印加小裂),請問正常嗎?
謝謝幫忙!

引用:
原帖由 nishi 於 21-6-2011 11:47 發表

有機會係飛機唔順...
我果支都係咁
我返去試下磨下佢先
thank you師兄

想問RA-Tech npas買邊隻?銀色果粒?好驚買錯...
thx

引用:
原帖由 seamoncheng 於 23-6-2011 19:39 發表
換左ob kit...係就係爽
不過後定唔到
我之前都係咁,我用返舊果條blow lock彈弓就無事了

而家我支416無插匣拉blow無問題
插o在匣就實o在小小
打單發無問題,打連發時快時慢,以唔順為多,有時個匣卡住個blow漏氣...
請問師兄有咩睇法?

買Kit返黎改的
thx

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 14:19 發表

留意有冇裝錯野。
師兄,我搞掂o在啦,我睇到你試ra-tech npas時發現你個飛機入氣位,同我果個有出入,我睇返原來係我個飛機入氣位做厚o在,比個匣壓到扁哂,令到個size長o在,
我根據返師兄張相修返位後,暫時無事~
thx

引用:
原帖由 faihk 於 26-6-2011 16:39 發表
係喎! 師兄們有冇試過用統之氣? 友台有個post話佢唔錯喎!

http://www.wargameyau.net/viewthread.php?tid=145058&highli ...
我用過,我覺得差得唔係好多匣就用哂

引用:
原帖由 rYaN 於 1-7-2011 01:34 發表

拆左左手面果粒膠睇下KICK唔KICK
其實可唔可以唔用果粒膠?

引用:
原帖由 rYaN 於 1-7-2011 16:02 發表

當然唔得!冇左佢,飛機一走位就
明白哂...唔該

前日買o在粒ra-tech hop up膠返黎換,今日試槍係咁抄右...攞出黎睇...有水口位...

引用:
原帖由 rYaN 於 2-7-2011 13:43 發表

噤神奇?師兄你真好彩…
用返馬記膠仲好過佢....money rip...

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 15:54 發表

依D細 O RING去新填地配啦,,,好過3軍多多聲,,
我成隻匣既O RING都配哂,,發現隻匣成日冇氣都唔會漏氣...
師兄唔好意思,想問配O-RING同鑼絲去邊度配,如果唔方便依度答,可唔可以PM我地址?
因為我真係唔知邊間先係...
同埋我想換哂trigger box粒鑼絲同匣底d鑼絲,想問係咩size?
飛機o-ring同彈弓係唔係都要配過?
十萬個唔該唔該唔該!!!!

引用:
原帖由 nishi 於 4-7-2011 22:21 發表

其實一直都有呢個問題, 位就應該岩既, 因為唔係次次都咁...只係問題嚴重左D姐加陣
我加陣懷疑係撞得太勁, 隻飛機果D膠變左型扁大左, 卡住左個HOP UP座D一格格...
我暫時未有咁既問題...但係之前插o在匣就會好緊,我修o在飛機小小位就好好多,而家試到有時都仲有小小,睇完post我懷疑條拉bolt厚o在(我果條係TSC),今晚修修佢睇下點

引用:
原帖由 faihk 於 5-7-2011 10:11 發表
師兄想搵o-ring, 可以去立泰問問喎~! 但係最好帶自己個o-ring & 度好晒先買.

地址:-
香港九龍旺角廣東道926號地下
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd ... 20581365_726996364_ ...
唔該哂師兄!!!!!

31 123
發新話題