發新話題

送禮自用..必備佳品

送禮自用..必備佳品

送禮自用..必備佳品

附件

25-5-2010 23:00

25-5-2010 23:00

25-5-2010 23:06

引用:
原帖由 dannytak 於 26-5-2010 09:45 發表
其實大家希望明白警察用槍是要制止暴力,唔係下下攞命,所以用.38+p 中空彈都好夠,而於M10其實在用於警用槍械是合適,各位明白當差的唔係個個都是射擊高手,如果比支自動槍佢,分分鐘重亂曬龍,至於fix sight好處就是 ...
本人好同意tak兄的說話!雖然上面好多師兄覺得M10唔係一支好槍,又過時、但本人堅持M10係一支經典的槍 打ppc一流

引用:
原帖由 MS 於 27-5-2010 00:24 發表
嘩正呀!古董呀!有錢都買唔到!

引用:
原帖由 MS 於 27-5-2010 15:44 發表

好一句較嚟做乜野 好多pistols都係4"管....以你咁講唔洗Zeroing喇?其實你知不知乜野係zeroing
請問警察出更時會唔會每人先比10-50粒。38去"see佬”支槍然後至去行”B"

引用:
原帖由 hang2 於 27-5-2010 21:06 發表
我吾係專家,但係鎗會玩支M10,覺得佢好準,好快速瞄準,打人形靶,夠曬啦!
Me Too

引用:
原帖由 gykl3344 於 28-5-2010 06:34 發表
M10 Fixed Sight 的最大好處是"夠簡單"夠basic同畫一,吳洗每人setting不同,不應與高檔/私伙槍比
有好多手槍都是fix sight,不見得有問題.
老實說小弟支PYTHON基本上教過一兩次之後都無點再較,
只不過有好過無,要ba ...
100%同意@總之打槍就係「各師各法~各有各玩法」

引用:
原帖由 198uncle7 於 28-5-2010 01:07 發表

師兄,請問你個支係咪真嘢來ka?事關小弟一直都係差人fans,好想有一把cap or BB既M10 4"重管,如果帥兄知道邊度可以揾到,可否通知小弟一聲,萬二分感激
係廣華有啦

發新話題