36 123
發新話題

博c模型

呢個post...
一定要置頂!
直到神聖既一刻降臨
就算唔置頂都要高亮!
所以我決定將呢個爆炸性既主題高亮先~

係wo~
呢件事咁轟動~
唔知其他wargame版有冇講呢?

引用:
原帖由 jackyafk 於 31-5-2007 22:53 發表
各位...希望唔好去到唔落場....
我可以話你地知...如果你地去到只係睇唔落場...我會去哂咁多個論壇
話比人知你地有幾冇雷......
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩.....
咁我不如幫幫你.....
你幫我 ...
言下之意
我地每人要比你一雞FULL 8000?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 31-5-2007 23:03 發表

要用身體去感受...即係射速快到睇唔到,只可以靠身體的痛楚計中左幾多粒彈?好英呀!!
假設目前有18個join
=18x8000
=144000粒

假設1包bb彈有3000粒
=144000/3000
=48包bb彈

引用:
原帖由 odaan 於 31-5-2007 23:13 發表

要滿足一雞 8000 , 三包彈都夠

但你而家話 "掃哂廣華街d bb 彈....等我果日有彈用la"

你係咪加映埋果日之內 , 射晒廣華街既 BB 彈 ??
係咪先 , 射唔晒唔比走窩

咪係度玩激將法啦  ...
我驚佢射到流眼淚

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 31-5-2007 23:18 發表

拿唔好咁惡呀你,jacky師兄真係收左聲甚至整走左佢既話,我唯你事問!
我地仲要睇神跡嘛~
語言溫和d~

引用:
原帖由 伯言 於 31-5-2007 23:33 發表

佢claim佢自己去到一下8000, 一陣要落場先有得睇既話, 咪要個個見到佢都唔打得, 費事佢叫死無野睇?
唔係喎, 一陣發覺真係打唔到, 明明無中都自己死既咪著數死?

死人都唔同佢開game, 等佢少d藉口啦!
game可以同好多人打, 但係神蹟一生人一次架咋!
同意!
當初叫我地出黎睇既係佢
老虎蟹都唔開game lo~

(BGM:叫囂聲+掌聲)

引用:
原帖由 伯言 於 31-5-2007 23:38 發表

個約戰post要加一項叫"觀眾"
觀眾往往不請自來~
所以放心
一定有大把觀眾~

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 00:11 發表

各位...希望唔好去到唔落場....
我可以話你地知...如果你地去到只係睇唔落場...我會去哂咁多個論壇
話比人知你地有幾冇雷......
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩..... (我有無錢關你X事呀... ...
我始終都係版主

1.各位之言論及發表請勿過於激烈以免影響其他人。

2.嚴禁出現粗口(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮辱性字句,違者將被處罰,屢犯者或以粗言辱罵/人身攻擊其他版友者將被撤銷會員戶口。

3.希望大家可以盡量互相忍讓,如有對某位版友之言行反感或認為該會員有作出對你不敬行為或挑釁時,請向該區版主反映或按"投訴"。

4.請不要作無謂POST WAR。

thanks!

講時講,唔好太過火

唔好講咁多.
總而言之,
6月24日,
1雞8000飛,

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 04:39 發表

做見證都要call差人叔叔????
好明顯意思係話有人會搞串個party佢
等我地比警察叔叔送上警署
咁個個人將會係wargame界之恥wo~

jackyafk兄,
唔好話我地屈你la~

--------------------------------------------------------------------------------
於29-5-2007 17:52 #92,
網友chiu_chiu74 提出:
"我有興趣助C兄你洗脫嫌疑,
如果C兄你肯表演多次既, 彈錢我出~"

之後:

網友jackyafk(即係你)
於29-5-2007 18:02 #95,
作出回應:
"哈....好ar....我6 月24放假.....
我會打game...有性趣咪黎lo.....
咁我多謝你4 包彈先la....chiu_chiu74"

根據2位網友既對話作出分析:

第一:
網友chiu_chiu74話係請你表演,而且比埋彈錢
jackyafk(即係你)答應既~並話6月24日放假
意思即係必定會出席

第二:
你亦都志在必得得到4包彈,
表示你已經承諾今次表演演出

最後:
係你冇睇清楚人地講咩
佢話表演,唔係打game
根本由一開始就冇人話打game
係你自己9唔搭8地話打game
--------------------------------------------------------------------------------

結論係:你要於6月24日大埔鳳園為我地表演"1雞8000"
而唔係打game,仲有,既然你有信心約我地睇表演,點解冇信心留電話?

引用:
原帖由 忽必烈 於 4-6-2007 14:25 發表

佢放係天經地義既...我地唔去就話我地無雷加白X啦
証明左一樣野...
神在欺騙wagame民

引用:
原帖由 忽必烈 於 6-6-2007 11:26 發表
我真係唔知佢要邊隻彈囉....驚佢懶皮
由0.2至0.8都殺哂就唔使煩~
我相信神既彈都會係大d既~

算la~
睇死佢都唔到~