發新話題

Blackhawk D.O.A.V. vest system

Blackhawk D.O.A.V. vest system

請問有冇師兄見過邊度有得賣?唔知槍街中間果間軍品店有冇呢?謝謝

引用:
原帖由 hkpdswat 於 30-8-2011 21:48 發表
香港好少有,可以搵吉打訂.佢有copy,同真品.不過要靠運氣,因為呢件嘢已然好耐歷史1990年出品,當年設計係比三角洲部隊用.因為除jor M16 MAG外佢係可以放到AK MAG. 我自己有一件WOODLAND色 十分好著. ...
Thx c hing!!!

啱啱上online shop order咗coyote tan, 要成$180 USD未計運費, 黑色最平$129.99....唔同色可以差咁遠...........

引用:
原帖由 hkpdswat 於 30-8-2011 21:48 發表
香港好少有,可以搵吉打訂.佢有copy,同真品.不過要靠運氣,因為呢件嘢已然好耐歷史1990年出品,當年設計係比三角洲部隊用.因為除jor M16 MAG外佢係可以放到AK MAG. 我自己有一件WOODLAND色 十分好著. ...
師兄, 請問吉打即係............?

如果買唔到沙色,著multicam再著黑色vest係咪好核凸呢.....?

引用:
原帖由 hkpdswat 於 1-9-2011 15:32 發表

唔會有人咁著,除咗當年打索馬利嗰班Delta.佢地喺V1加O.T.V
Thx for your information c hing, but really hard to get the coyote tan one......=(

引用:
原帖由 gtoray 於 1-9-2011 16:09 發表
冇五尺十,160磅或以上都好難著得好睇
好在我有183cm, 17x lbs! =)

引用:
原帖由 hkpdswat 於 2-9-2011 04:32 發表

你講我啊
C hing, 有冇d著住件D.OA.V. vest既相分享下?謝謝x9999!!!

問咗QXF, 老闆話冇辦法,巷仔中間既軍品店有代訂, 包括所有雜費要USD$1對HKD$10....X____X

發新話題