發新話題

原來之前係差館涉嫌強姦人果個警察...

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 2-12-2008 13:43 發表

火酒應該唔夠洒鹽HIGH

辣椒同薄荷粉就唔知了~~~
同佢變性....賣佢過日本做一世雞......
等佢比日本仔玩SM

唔...........................................................................

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 3-12-2008 01:11 發表

咁我係相信呢d新聞的警察只係警隊之中的少數,大部分都係中規中舉的
中規中舉o個D係咪姐係............................
多做多錯,小做小錯,冇做冇錯........o個D??????

引用:
原帖由 b.jam 於 3-12-2008 01:21 發表
差人都有好人,唔好一竹杆打一船人...
好多做差人好有heart架,當然個d多數新入行。

就算俾人查id又點呀,你行得正企得正,唔好串串貢,我又唔信佢會玩你囉。
差人都有好人呢個我都同意...................
但如我係個靚女,揾差人幫手時重要自己時運高,(冇比差人強姦)先揾到個好幫手,今做香港人係咪有D灰呢??????

揾得差人就當然想有人主持正義架LA..........但如果連差人都可能會傷害你...........今你叫我重信邊個???

引用:
原帖由 積夫 於 3-12-2008 01:34 發表
你話我天真都好喇...

我覺得呢o的真係只能叫「個別事件」囉,喂,大佬呀,老師又帶小學生去開房、睇醫生一樣比醫生插下體,咁唔通又唔返學、唔去睇醫生咩....

我覺得那個粉人係衰格,係好有問題,不過我都係想 ...
好差人我見過..................但冇心做又冇心幫你的差人我見得重多

不過......香港都好過大陸,最小唔會一時火起殺左你先!

點話點好...................作為港人.............我就係唔多信差人la..........................

引用:
原帖由 seals 於 3-12-2008 02:46 發表

咁就有事唔好打「999」!
望天主打救你啦!
放心...................我會的!

發新話題