43 123
發新話題

CGF Gun & Girl 影會..Round 1

日期 : 7月12(星期日)下午2:00-6:00吧.......Mode錢的方面多小也不是問題,我可揸車上山,車可坐6人
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 queen 於 3-7-2009 01:20 發表
倒轉set返個deadline先........
下星期一好定晒日期同時間, 同最重要係咪成行!!!
因為我要約囡囡................

做型同人數可以遲D confirm....
你想幾多人一齊去?我有兩三個朋友一定ok的,日期今日訂都ok了..............當然,如當天落雨就唔得la

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 3-7-2009 01:42 發表
呢d日子o係戶外就真係
好在我架新車很夠冷氣,影到熱就上車坐囉

引用:
原帖由 queen 於 3-7-2009 01:48 發表

一個Model.....對5 ~ 6個...(唔好計我, 我做場務...)都差唔多啦.....

洗唔洗留個位比Mr. 積夫??
呢樣我冇意見.....就先當我加我的朋友,合共三個吧

引用:
原帖由 積夫 於 3-7-2009 01:57 發表
queen兄,係每人夾$500蚊還是全部人夾$500蚊呀?

我11號就一定唔得,要返工,12號我要問准我大人先....

小弟的50D未入手,到時幫大家做下鏡僮,間唔中拎部S3is出來偷影下,大家唔准笑我o架...
我當日可借部50D/24-70 L及70-200 2.8L給你玩下,不過你要帶自己的CF

引用:
原帖由 積夫 於 3-7-2009 02:17 發表
嘩....龍哥哥~~~~~~~

希望12號之前部50D有貨返喇,到時就淨係借鏡比我得了~~~~
好............借哂D定焦L鏡比你,等你死快D

但有冇多架車?一架唔夠坐

引用:
原帖由 queen 於 5-7-2009 02:56 發表
咁......星期二好復實人數啦!!!!
因為要預model.....
5人或以大, 1 個model, 5人以上, 兩個model, 上限10人

同大家要諗做型啦!!!!!!!!!!!!!!!
未報又想去的快D報,報左的唔好放飛機.......唔好得過吹字
唔係人地搞活動的會好難做架..........

引用:
原帖由 ATM 於 5-7-2009 16:02 發表
i go i go !!
(除非真係太多人,又唔夠Model 喇,因為我遲報)
人多Model小的話,咪當去吹影相經囉

佰五蚊一D都唔貴,去馬La

引用:
原帖由 queen 於 6-7-2009 21:43 發表
無問題, 暫時5個影師

諗吓D look 啦好!!!!!!
諗完仲要準備D衫!!!
你地話事la...反正我唔鐘意槍加女女一齊影.....你只要有件比平時小布小小的時裝及一個可愛一點的做形比我影,便以ok了

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-7-2009 00:51 發表

唔好計我住,我唔知會唔會臨時去影水著寶寶
你唔覺得..成日只影那些沒有創作成份的水著寶寶記者相(姐係人做o物你就影o物,完全冇機會加入自己的想法,去創作自己的相片),
自己很難去進步嗎???可能你最後會成為一個好攝記,但會很難成為一個攝影高手,..........

引用:
原帖由 ATM 於 6-7-2009 22:42 發表

可能因為工事要去影姐
佢個死佬.....因為人地着得小布就真

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-7-2009 22:52 發表

做野要交稿交相,記者工作基本上一至日,唔係寫字樓工勞工假都有得休

我有幾多料,唔一定要下下show 出o黎的
咁講聲sorry先,當我講錯野

引用:
原帖由 queen 於 6-7-2009 23:28 發表

小布小小的時裝........................即係點....有無sample??
你行下旺中,睇下賣衫D女女著咩就明架La.........

43 123
發新話題