發新話題

CGF Gun & Girl 影會..Round 1 (出相區)

引用:
原帖由 ATM 於 12-7-2009 23:03 發表

100% Crop (but compressed)cos size limitation
貞子........
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

剛剛先開D相黎睇,送上一張未經處理的狠樣相
ps:你地見到的唔係底底.....係打底褲黎架,原本可以cut左佢,但我又好想貼出黎比你地班狼仔開心下........

附件

13-7-2009 00:49

引用:
原帖由 積夫 於 13-7-2009 02:11 發表
我想睇多o的呢個Model虐待特警人員的相片....
你就想la

過兩三日la......D相未整理過都唔係好想貼出街

引用:
原帖由 gtoray 於 13-7-2009 20:11 發表
model .....認真麻麻
有個披頭散髮唔化妝咁ge...
細路女黎姐...係咁上下LA........

引用:
原帖由 積夫 於 13-7-2009 20:04 發表
小弟的劣作...同各位大師級的比,當然有距離喇...
積夫兄........你真係第一次用數碼單反???
相片的角,光暗及色温也處理得不錯,很有天份啊.............
以下的兩次活動我以包了其中的一組,唔知你有否興趣一齊去玩下?
http://www.dcgarden.net/viewthre ... &extra=page%3D1
http://www.dcgarden.net/viewthre ... &extra=page%3D1

同時....如果呢場你都有興趣,我也可以同你一齊去...........反正o個日我都未有野做

引用:
原帖由 queen 於 14-7-2009 02:12 發表

係我唔好....無提佢哋搞返正先影
唔係呀........最細個的妹妹佢幾得意,..............

引用:
原帖由 queen 於 14-7-2009 02:32 發表
先的謝咁多位老細幫襯, 兩位囡囡都係新做無耐, 服持得唔好嘅請咁多位老細多多包含.....

講完笑啦, 由於天意弄人, 令原本室外嘅活動變咗室內(最吹漲係鬼咁好天 )
小弟安排上亦有不足, 引 ...
太細個...冇咩經驗囉......唔係好識化妝囉.........不過,其實大家出黎玩下姐,冇咩所為la.......

引用:
原帖由 失蹤人口 於 18-7-2009 12:34 發表
出多D
我地係咁比人寸la.....重出多D...出條毛咩!!!

發新話題