發新話題

11月1日外影活動,包場一齊玩

11月1日外影活動,包場一齊玩

Memi - Rita - Nataliehei  01 November 2009 @ C影活動
http://www.dcgarden.net/viewthread.php?tid=3529&extra=page%3D1

活動日期:01 November 2009 (星期日)
集合時間:14:00
活動時間:14:10 - 17:10 (每一Group 都是三個小時)
集合地點:待定
活動地點:赤柱軍人墳場
活動人數:每場 8 位
活動收費:$200 VIP $180 (包一Group優惠價 $1,440)

費用包括:Model費用

Models:
Memi
Rita
Nataliehei

小弟和3位朋友以包左B組,現在$180 / 1位..最多接受4位加入,有興趣一齊的可回post報名
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 小佛佛 於 21-9-2009 18:12 發表
龍哥~ 可以諗一諗再答你嗎?
可以........不過滿左就冇得去囉

引用:
原帖由 小佛佛 於 21-9-2009 18:12 發表
龍哥~ 可以諗一諗再答你嗎?
你重黎唔黎??

ATM 你係咪黎??係的話又要見到 Memi 囉.......同時,黎呢到比D意見.........

http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=47691&extra=page%3D1

引用:
原帖由 ATM 於 25-9-2009 23:52 發表

見別 Memi?? 唔明
打錯字........係見到..............

以報名人數

1.tanker
2.亞龍
3.ATM
4.WeDs
5.Kirkman

還有3個位,想去的請快報名

因為時間關係,以上的報名以停止了,有興趣的師兄請留意下次的活動

發新話題