發新話題

數碼花園 免費人像外影活動

數碼花園 免費人像外影活動

數碼花園【人像攝影課程簡介及交流 】免費人像外影活動

~~~~~歡迎新加入之會員及希望對人像攝影有進一步提升的攝影朋友參加!~~~~

活動日期:29 November 2009 (星期日)

集合時間:14:00
活動時間:14:10 - 16:10

集合地點:里魚門三家村口牌坊

活動地點:里魚門三家村

活動收費:FREE!!! (免費活動包括Model費)

報名可黎呢到........
http://www.dcgarden.net/redirect.php?tid=4262&goto=lastpost#lastpost

我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

今次活動是完全免費的,同時參加人數增加,Model也會不斷增加.......一定不會出現影友過多Model太小的問題
有興趣試下人像攝影的朋友,快D報名la..

引用:
原帖由 queen 於 20-11-2009 12:02 發表
29 NOV............I AM NOT FREE.....SHXT........
花園個Bill叔叔話......今次會約夠+個Model......到時重可能會一齊食反交流下

唔記得左講......邊個係Bill叔叔??..睇下人地個相簿la.....

www.fotop.net/billPhotoland

Model姐姐以經加到4位了

分別係

CEMAN_L

Ruby

Shirley

Judy

附件

20-11-2009 17:15

Ruby

CEMAN_L

Shirley

Judy

引用:
原帖由 queen 於 20-11-2009 23:59 發表

有D咁嘅事!!!!!!!!!!!
識多D Model ,對你以後揾女女影 Gun & Girl 方便好多架......

引用:
原帖由 亞龍 於 20-11-2009 17:15 發表
Model姐姐以經加到4位了

分別係

CEMAN_L

Ruby

Shirley

Judy
新加入了

Libby
Chel Chel

有我最愛的嘈嘈啊........

附件

21-11-2009 01:16

Libby

21-11-2009 01:16

Chel Chel

我愛~~嘈嘈~~啊!!!

大家黎睇下上次楊過師兄影o個D相......真係殺死人la.......

http://www.dcgarden.net/viewthread.php?tid=3855&extra=page%3D5

到現在..報名人數以到達44人了,我所知到的當中有兩位是CGF的會員,唔知重有冇其他的會員報左名呢?有的話可否pm我一下,方便到時我去揾番你地,同你地一組去交流一下??

發新話題