發新話題

CGF Gun & Girl 影會..Round 1

引用:
原帖由 queen 於 7-7-2009 00:18 發表

MK look........................小背心+短褲仔
呢D唔難呀......

下如.......爛衫短褲 look........好唔好.....
有無人有水手服????
lolita就有...........但唔好問我點會有.............
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 queen 於 7-7-2009 01:00 發表

黑色比堅尼好D.......聽落好D...................

拎咩槍都冇所謂喇........又係你話要Gun &  Girl 嘅............
我覺得開始會有多D人想加入了............

引用:
原帖由 積夫 於 7-7-2009 01:06 發表
但係....Queen爺....Model 2 方面.....

地點也是一個問題,我天水圍人~摩星我真係未去過....
咁你式唔式去西環??

引用:
原帖由 積夫 於 7-7-2009 11:54 發表
Model 2既然唔玩性感,不如就玩陰沉Sniper Look吧!

行街look + 灰色有帽風褸,問題係要搵望遠鏡、風速計返來做道具,邊個有?
你地有冇想過...天氣咁熱,又帶得野太多....你地未上到山以經會收哂皮呢
山上冇野賣架,想下點樣帶多兩支水好過la.......

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-7-2009 12:29 發表

所以之前重諗suit,影唔夠5分鐘個model都跌曬watt
我都覺得,大家想得太完美了........摩星要由車路行到上山頂,以經夠你受............

PS:大家只係想道具,有冇人問過反板同柔板,重有燈架o個D野邊個帶

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-7-2009 12:44 發表

atm有
咁我都有...加上我帶也不是間題

引用:
原帖由 ATM 於 7-7-2009 14:42 發表

我有...
2x580ex (1x 做Master, 1x Slave)
1x反光板
2x燈架
2x燈遮
請問反板有幾大???有冇柔板呢??太陽咁勁,有大張的柔板會好好用

引用:
原帖由 ATM 於 7-7-2009 18:00 發表

mine is 5 in 1 反板 , about 1m Diameter
咁姐係中間的可當作柔光板用la........

引用:
原帖由 queen 於 8-7-2009 22:52 發表
我地係咪要帶大量食水上去?
係.....預一人一支1L水起碼

Model係咪自己會補妝?
會...

同埋,如果真係咁多野拎,會唔會叫o架雞記貨Van?
如果龍哥架車載得晒D嘢....咁唔洗叫雞記, 其他人坐的士上
我架咪就係貨Van囉..........

引用:
原帖由 ATM 於 9-7-2009 09:16 發表

龍哥會車我架可??
1  12:30九龍灣上車
2  1:15西環摩星山脚上車....

洗唔洗改期???.....定揾個室內影?????

其實,我想問下搞手...到底今次活動,係由幾點至幾點,係邊到等,邊個同邊個坐的士,邊過又會坐我車,係咪有D大件野會要我幫手車上山,Model費用合共多小,佢地係咪會自己化妝&保妝,如好天係咪會上番摩星,落雨的話又點,幾點作最後通知,邊個幫手帶D咩,需唔需要交換電話???????????????................其實可能重有N個問題,但我見個個只係吹水....到底D野定唔定到架

1.Lolita我古唔得了......一來唔知件衫呎寸合唔合身,二來呢D做形一定要先試,唔係就咁着件衫便可以.....
2.我架車可坐6人,當中以包括我同我兩個FD,再架上ATM.及積夫..12:30九龍灣淘大左近食野,1:10開車
3.因為Model 2冇Lolita look著,可否請她帶一件淺色的連身裙?可以的話請她帶多一個她喜歡的毛公仔去作道具,一呎左右高的便可以了
4.其實我同我D FD...加ATM都對女女加槍的做形冇咩興趣,可否到時分開兩組黎影?
最後.......我的手題係98765426...  queen 同 積夫可唔可以都比手題號碼我??

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-7-2009 13:55 發表
室內的一係轉cafe,我今日出mk問下,同埋如果唔係戶外的,model d bikini,都可以唔洗
好啊......不過如果轉cafe,可能要改早D,因為2-6人地生意較好,可能唔理你,
同時........可能大家要比幾佰蚊比cafe,當借用場地的費用..

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-7-2009 14:24 發表

打風wor,佢開唔開都唔知,重會有客咩

如果cafe的,可能未必要錢的,當係d 客開p 暘下相je
因為如影cafe,可能會用到燈架,柔光傘等,會大陣仗D...同時會呢到影下,o個到影下.......到時有其他客人可能冇咁方便

發新話題