發新話題

係都要貼女女相之~~三號風球下的陽光女孩

係都要貼女女相之~~三號風球下的陽光女孩

今日三號風球下,在馬灣影的.......

附件

18-7-2009 20:33

18-7-2009 20:35

我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 tanker 於 18-7-2009 22:01 發表
甘快有相睇! ! 有無其她清純的?
清純的 KAII 小姐因為太靚女........D相一定要整理好一D先出街,...................

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-7-2009 22:21 發表
http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1

龍哥影raw的,不如試下用呢d picture style改個tone 睇睇係咩效果
很久以前以用過了,但我都係鍾意一張張咁自己整理個tone多D........

引用:
原帖由 WeDs 於 18-7-2009 23:25 發表
相好正,重要今日超熱wor.
But Photo by dragon 果幾隻字改改字體同用其他 colour 好 D wor.
時間有限..所以...事Q蛋蛋la........................
上面個女女其實唔靚架........佢可能作晚唔夠訓,個眼袋重大過我個相機袋....好多正面相都唔要得.....!!!
好野在後頭,今日有個新來的,我試影左幾張,整理左先再貼

引用:
原帖由 WeDs 於 18-7-2009 23:35 發表
樣子幾上鏡bor.
我o係CGF2裹面,比佢張正面相你睇la...費事其他會員驚到訓唔着.............同時,我都覺得自己很神..........咁都比我影到佢見得人

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-7-2009 23:48 發表

睇側面唔係好覺個眼袋好現 (掟埋去版主區 )
你真係要......睇完唔好驚..........&.........唔好小我

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-7-2009 23:52 發表

上年ags咩樣的妖怪樣都影過,我唔怕的
見過妖怪有咩咁奇......奇就奇在影到佢變靚女

引用:
原帖由 亞龍 於 18-7-2009 23:56 發表

見過妖怪有咩咁奇......奇就奇在影到佢變靚女
重新一次.......上面D相冇PS過架

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 19-7-2009 00:04 發表

睇完,以佢個輪廓,佢個正面的確係唔好,龍哥影佢側面係正確(就算佢瞓夠眼袋細,正面都唔係佢好睇o個面)
你同我都影開人,當然會明白影人其實係好Q難架La.................唔係有D人咁..睇小我地D(影人幫)囉

引用:
原帖由 suen 於 19-7-2009 22:39 發表
配服!

天氣差, 位姐姐仔又......咁  神奇!
番黎la...台灣行好玩嗎?

發新話題