43 123
發新話題

CGF Gun & Girl 影會..Round 1

如影室內,又有時間試衫及換衫的話,我可帶呢3件衫出黎
以有齊頸飾、手臂環、髮圈等但袜子及高跟鞋要女女自己帶

我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 積夫 於 11-7-2009 14:34 發表
如果比戰場如VV28 / 單戈谷1那些,大家有冇興趣呢?
no...la........

引用:
原帖由 queen 於 11-7-2009 14:39 發表

good..good......good...................................................
D衫原本係小弟遲D自己Book Model時用架...想影..............咁你地快快手揾間cafe la.............

引用:
原帖由 queen 於 11-7-2009 14:39 發表

good..good......good...................................................
如要女女試呢D做形,咁你要記得比D相佢地睇左先......咁佢地先可以就番個做形黎化妝

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-7-2009 14:34 發表

我地而家有無人呢d 野??

位的野,我地可以就的

不過,先睇左積夫兄個朋友o個邊點先
我有齊燈架,傘,反板...等 ,呢D野
不過如要飛燈,只可用Canon......因為我係用Canon紅外線飛燈的

引用:
原帖由 積夫 於 11-7-2009 15:18 發表
重要消息!

問o左單戈谷1喇!唔洗錢可以入去!2:00 - 4:30可能要攝一攝位同其他客人「協調」,4:30之後我地可以用晒個場!

有冇人反對?
有.....

好野..揾到地方影la....咁兄弟們,我地明日見la

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-7-2009 00:37 發表

所以我唔去
好...唔去咪唔去囉..唔再洗問莊家la...我地會幫手影你o個份架la.........

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-7-2009 23:41 發表

無左game 場的氣氛,club house 無戲劇的感覺,影完出o黎d 野不倫不類,

為影女的,我影press算
game 場的氣氛????game 場有咩氣氛可言???.......要氣氛一定唔去Game場囉

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-7-2009 01:48 發表

隨便,反正都唔乎合記者去影的的三個原則
明白........因為你是記者.........所以唔會去的..................

但如是影友....可能會玩得很開心

點都好.........自己想影咩係自己的事呀嗎..........

昨日忙左成日揾地方,點知今日鬼咁好天......我頂

不過.....cafe係室內地方,有飲有食有冷氣.....咁佢都有佢的好

引用:
原帖由 ATM 於 12-7-2009 10:51 發表
咁我地係唔係仲係去MK啊?
book 左場比左錢la....咪玩la....

43 123
發新話題