發新話題

[認真] 1989年 李卓仁 ?

引用:
原帖由 runner 於 20-6-2012 17:13 發表
任何機構如果將捐款用作不確用途,
纸包唔著火一定通天,
點會喺forum幾個寫手喺度自己講,用吓腦!
冇錯,纸包唔著火

咁點解會有人質疑你啅人既捐款?

其實呢,支X會每年可以公開下捐款D去向架,係好多年前都有人提出過
]

引用:
原帖由 RX7 於 21-6-2012 00:01 發表

http://www.civiliangunner.com/cg ... ighlight=%AF%CD%AEb
真係全世界都LIKE囉
呢個POST得10個REPLY...
]

引用:
原帖由 runner 於 21-6-2012 00:23 發表
大陸好就唔會D人民生仔買洗頭水都來香港, 仲每年咁多優才申請來港,
大陸唔平等唔關香港事? 真係1國2制?
大家清醒D啦!
咁點解美國會問中國借咁多錢??

咁香港班民主烈士日反夜反點解仲咁多日本人西方人黎香港置業定居?

港人可自由北上尋歡,難道"優才"我們就不歡迎?
(P.S 對事唔對人,我都絕對反對太多內地大肚婆來港產子)

大陸點唔平等??我比較會相信愛黨愛國既中國人比例一定遠比你地,不然中共就真係倒下來啦

]

引用:
原帖由 runner 於 20-6-2012 23:55 發表
大家討論吓啫,咁多年香港海外都未聽過支聯會有金錢醜聞,
但無証據就唔可以亂講,有証據就唔該你報警上埋報纸,到時全世界都比個like你!
好似民建聯08年選舉舞弊就係真真都無咁真!
2008年選舉投票 ...
THIS IS MY OWN SUGGESTION
]

引用:
原帖由 一舊水 於 21-6-2012 01:35 發表
肯德基先生
睇黎你好愛國wow
美國人愛美國
日本人愛日本
印尼人愛印尼

1+1=2
2-1=1
2*2=4
4/2=2
]

引用:
原帖由 一舊水 於 21-6-2012 01:40 發表

咁點解美國會問中國借咁多錢?
有水魚係人都想食, 美佬不嬲印銀紙還錢,想印幾多都得

咁香港班民主烈士日反夜反點解仲咁多日本人西方人黎香港置業定居?
錦點解全港日反後反都重咁多蝗蟲黎定居?

港人可自由 ...
小弟不才,完全唔明你講咩

有冇兄弟可以幫呢位"一舊水"重整一下
]

引用:
原帖由 一舊水 於 21-6-2012 01:41 發表

用返簡體有$.5
抽水咪亂抽

講到明係YOUTUBE抄

5毛我都冇得收
]

引用:
原帖由 一舊水 於 21-6-2012 02:32 發表
土共借錢比老美你係度笑哈哈
老美搵你笨實炸
枉你仲笑得出
]

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-6-2012 10:03 發表

咁點解會23年後才有人質疑捐款?
支聯會有啲國內工作唔方便公開,有人願意捐款,當然明白其用途唔駛其他人擔心
唔通"黃雀行動"俾左運輸費俾走私客/大陸官員要開單入數???
質疑捐款原來係今日既事,咁睇黎你而家仲讀緊書
講到唔方便咁鬼祟 想唔笑都唔得...
咁多人願意捐款幾時進行一次革命呀,大規模小小,最好打到上北京,夾埋英美仲更加事半功倍
]

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-6-2012 22:21 發表

哦,咁睇得起我
質疑咗幾耐?我就依23年來唔見有人公開質疑
你咪正如Runner兄講,去報警,夠料推上報,牌100個like你
http://duping.net/XHC/show.php?bbs=10&post=1114460
魏京生出獄後,曾向支聯會要錢,數額巨大,為支聯會拒絕。

唔洗比LIKE我
]

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-6-2012 22:32 發表

國共內戰,文革,六四,毒奶粉,嘩自己管理不善亂足一個世紀有多
還有明朝,秦朝,周朝
]

http://www.youtube.com/watch?v=XWLw0Reb6FM

惡到咁...有咩計唔令人質疑
]

我想要當年解放軍殺學生影片,頂!要下要下要左幾版都要唔到

我問人問題,都未答我就又比人轉移視線問返我轉頭
]

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-6-2012 22:52 發表

嘩,一大篇報道,重唔send俾大公報
你又知我冇SEND...
]

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-6-2012 23:13 發表

睇下來龍去脈先
人哋支聯會book咗個地方,你去霸人哋個位,踩場
人又試下有人入你屋企,睇你惡唔惡
再者,惡就身有屎依個理論會不會夾硬咗呀!
我亂Q泊車,差人趕我,我唔走,佢小九 ...
你亂泊車,差人趕你,你唔走,差人小九你,你仲質疑差人??????
]

發新話題