發新話題

[認真] 好驚呀

引用:
原帖由 keane 於 24-11-2008 20:00 發表

老又係咁, 嫩又係咁  
事有2面的,或者咁有唔好,但吹水版都要有人無野搵野吹,唔係會變左死水區

這是一潭絕望的死水
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 於 26-11-2008 09:54 發表
樓主TOPIC前加左認真嫁..大家認真D啦
已經好認真,佢咁出post我都好認真驚ga,無頭無尾唔知佢講乜
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Boniface 於 26-11-2008 12:37 發表
你地咪咁衰啦
樓主好認真ga,人地喊住黎問你,你咁玩人
我見佢個post 咁我重驚過佢

引用:
原帖由 於 26-11-2008 13:58 發表

導演..我投入唔到...
要由內到外,再到番內

引用:
原帖由 keane 於 26-11-2008 20:41 發表

中文 翻譯 中文 比賽 開始啦
再再之前的前因都.....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 27-11-2008 00:05 發表
真係R x 哂頭....(加個x字即刻型好多!)
定係你r x晒x頭

引用:
原帖由 keane 於 27-11-2008 00:35 發表

試吓翻譯先, 有錯勿插.

可能他們早已有小朋友的過節...牙醫印 ( 靠估 )

" 我在放學途中, 忽然有人向我做出挑釁行為, 對方說我 ......." (下文我技窮, 真係估唔到係咩意思),

算 ...
你好認真下播

引用:
原帖由 gtoray 於 27-11-2008 00:09 發表
正~好似睇金田一咁~~
金田一d節奏咁慢,加利略快d wor

引用:
原帖由 Boniface 於 27-11-2008 02:02 發表
時下年青人d火星文真係好難明
幾時的時下年青人的野都係難明

引用:
原帖由 alien 於 3-12-2008 20:38 發表
睇佢既文睇左好耐先大概get到佢意思...應該是說
樓主早跟某人有瓜葛.之後那個人用黑語恐嚇事主掛......唉......西貢>  這個我到而家都唔明系咩意思
可能係約o係西貢講數呱

引用:
原帖由 keane 於 3-12-2008 23:03 發表
咁多日, 謎底仲未解開
有需要??

發新話題