發新話題

原來之前係差館涉嫌強姦人果個警察...

引用:
原帖由 louisli 於 2-12-2008 13:25 發表
睇下d小朋友仲想唔想做警察?
可能因為咁有更多人想做警察呢
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 2-12-2008 13:07 發表

都話呢D人要幫佢下面開邊洒鹽切一半架啦
洒鹽咁仁慈,係就火酒,辣椒粉,薄荷粉
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 亞龍 於 2-12-2008 15:34 發表

同佢變性....賣佢過日本做一世雞......
等佢比日本仔玩SM
掟做鴨等人日日同佢通櫃似乎好d wor

引用:
原帖由 derek_lok 於 3-12-2008 00:17 發表

大佬G~
我相信我唔係第一個係度討論香港警察負面形象既用戶,,
據我所知,,此論壇亦有甚多警務人員既朋友,,但我發覺每一次當有用戶討論香港警察負面形象時候,,先會有一論罵戰,,而再被扣上"反警"既帽子,,
試問於 ...
咁我係相信呢d新聞的警察只係警隊之中的少數,大部分都係中規中舉的

引用:
原帖由 亞龍 於 3-12-2008 01:15 發表

中規中舉o個D係咪姐係............................
多做多錯,小做小錯,冇做冇錯........o個D??????
一言道破

引用:
原帖由 積夫 於 3-12-2008 01:29 發表
係囉,我覺得行行都有好人亦有壞人,我做外展咁耐,真係見過唔少PK差人的,那些真係好鬼乞人憎。

但係我亦見過唔少好好、好有禮貌、好有心o既差人。

希望大家在討論關於警察的新聞時,可以以事論事,一個人PK就 ...
呢度開始興一竹篙打一城人,閱歷咁深到就退休o個d都唔明咩係一樣米養百樣人的道理,

我地咁後生閱歷咁淺未有閱歷就更加唔會知

同埋淨係香港的警察先會咁ga,其他地方的警察唔會發生呢d事ga

引用:
原帖由 gd1893 於 3-12-2008 02:21 發表
越睇越多野想回...幾樣野,

就旺角事件而言:

(1) 事件係咪如報紙所講咁簡單呢?

(2) 報紙所報導既所謂事實, 又有幾真實呢? 莫非報紙佬又在場睇住?

(3) 假設報紙所講屬實, 疑犯的確係旺角警署強姦受害人.. ...
沒有真相,只有頭條

引用:
原帖由 b.jam 於 3-12-2008 02:34 發表

其實個個人係咪已經認左強姦架啦?無睇新聞呀。。。莊家,話我知啦。
係點都好la,...........己不勞心

引用:
原帖由 jpg 於 3-12-2008 06:51 發表
對police 越來越冇信心.
對香港的網民質素愈來愈無信心

引用:
原帖由 marcooo 於 3-12-2008 12:31 發表
如果今日睇報紙,又要新料。

會唔會話工作壓力大,要痴痴地線所以減下壓

大律師﹕不適合答辯 或可獲撤控
(明報)12月3日 星期三 05:10

【明報專訊】涉強姦及多次非禮女報案人及疑犯的刑事偵緝探員,昨於庭 ...
都唔知幾多案都係咁不了了之ga la

引用:
原帖由 高!高!高! 於 3-12-2008 14:10 發表

出到這一招其實好"駁",真係要有十足證據,證明有病,
萬一法官覺得理據不足(好似昨日咁),最後又被判有罪,
法官會覺得你個求情假/冇誠意,仲死多兩錢重.
有醫生的專業證明的診斷就可以ga la

所以各位有咩要報復的,之前做多d 反常的野,之後見左醫生診斷左你有病之後先好去做野

引用:
原帖由 tango10 於 3-12-2008 10:38 發表

事前比就是交易,
事後比就是強姦!
十萬一晚的佢都好天姿國色

發新話題