發新話題

捱夜戰爭

捱夜戰爭

又要通頂
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

差左3個鐘頭電
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 於 9-1-2009 10:36 發表
琴晚點幾落街食宵夜..3點返返屋企訓...太正了好鐘意呢D 凍凍地既天氣
同一個時間,3點幾的時候爆seed 較機

引用:
原帖由 於 9-1-2009 10:59 發表

諗起琴晚碗牛腩就真係正 天時地凍再加杯熱華田 爽 最正係然後返到屋企去返個狗竇到...呼呼大睡
咁尋晚都o係桔滋島買左盆壽司食完先抗戰的

引用:
原帖由 於 9-1-2009 11:29 發表

唔知點解..我唔食生野...所有生既野都唔會食...所以...壽司我淨係食下蟹柳...蛋...果D..
我都ok 鍾意食生野(基本上燒野食,打邊爐,d 野唔多夠熟我都照食),食魚生o個d都係得2個情況

1.係剛出糧同老死食飯

2.o係公司守夜打稿的都會食d 魚生,補充120%的腦力 (不過次次都一盆+d小食買近$100 )

引用:
原帖由 louisli 於 9-1-2009 11:54 發表

天氣凍食熱辣辣的野正呀,最好就係粉麵
補充腦力可以選萄淘識
我飲冰極雀檸(飲慣左d 薄荷味對提神無用)

引用:
原帖由 於 9-1-2009 12:09 發表

其實我係未食過魚生...但唔知點解係唔會食...
好耐都冇試過響公司通頂了 最多都係十二點就走  以前要BIDDING就可能真係會通頂 返屋企沖完涼又要返工
如果公司可以沖涼的,我都可以駐下o係公司 (做好曬d 打又有戲睇,又有機打 )

引用:
原帖由 於 9-1-2009 12:59 發表

我以前公司有的...不過你唔會想響果度沖....
咁當然要企理la

引用:
原帖由 louisli 於 9-1-2009 13:08 發表

我公司近九龍公園,都叫做有得沖涼啦
我都可以去觀塘的球場的,不過遠左少少je

發新話題