發新話題

CPG的誕生前傳~五一版聚~

一年前相機都無,一年之後shutter過3萬
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-4-2009 01:25 發表

我係摸完atm部5D之後個幾月,就.... 而家都係兩萬幾shutter..
其實我個shutter 數應該係過4萬,之前借過比digi同事去影渣打馬拉松,我自己應該3萬近尾
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-4-2009 01:40 發表

我係真3萬...

不過影完好失落...
我最近愈影愈有趣,最近開始飛燈影model,太好玩,遲d入多支燈玩下

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-4-2009 01:45 發表

你鍾意你的工作真好呢...
工作時間配合自己的生活夜瞓晏起,交到野問題唔大,o係公司做咩基本無人會理,借機o個時識下d pr姐姐,又可以吹下水,出press 有model影同識下,又可以免費睇戲同打機(雖然在公司都無幾可開部機o黎打)

整體上,對於我o黎講係幾有趣的工作

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-4-2009 02:05 發表

如果人工高d就好啦可?
兩睇的,其他書人工高d,但係都比人管得緊d

paul哥同我講有本軍事書想請記者,我都有d想去in下,不過,咁會放棄左好多而家有的甜頭

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-4-2009 02:12 發表

你唔好去呀! 果d書話執就執! 你而家話哂都大公司,冇理由去既!
我諗佢都唔係細,不過係國際的,唔知我咁的學歷得唔得je

http://www.kanwa.com/cindex.html

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-4-2009 02:21 發表

漢和? 垃圾!
一個咁既不該平可夫你就已經可以唔洗諗入去做啦!
影女好過呀!!
http://www.tourtw.com/doc/1005/4 ... amp;docid=100542158
入去的目的唔係為左去寫野,而係可以走多d 地方,睇多d野,有機會的都係希望可以走到去有衝突的地區

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-4-2009 02:38 發表

漢和唔係呢d咁多野俾你做既東西囉...
佢地最叻只會上網copy人地d相,之後"九"吹.... 你睇下佢本野就明ga la!
佢點做,唔係我在意的野,可以走出去先係我想的野,如果國家地理雜誌請人都可以去八卦下得唔得

60D相信今年都會出

五月一不如版聚

上年o個個場??

五一點??聚唔聚??

發新話題