38 123
發新話題

CGF Gun & Girl 影會..Round 1

呢d日子o係戶外就真係
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 積夫 於 3-7-2009 01:57 發表
queen兄,係每人夾$500蚊還是全部人夾$500蚊呀?

我11號就一定唔得,要返工,12號我要問准我大人先....

小弟的50D未入手,到時幫大家做下鏡僮,間唔中拎部S3is出來偷影下,大家唔准笑我o架...
大家夾返$500比model

$500影3-4個有得諗wor
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 積夫 於 3-7-2009 11:41 發表
我試下叫多個女仔朋友來一齊影好冇?
昨晚msn講果個

引用:
原帖由 queen 於 3-7-2009 18:07 發表

If can find 2~3 more ppl...

I will find one more girl for model.........so......that's no problem...
多一個,夾多幾多錢??

我未知12號o個日會唔會有野要做

引用:
原帖由 queen 於 5-7-2009 18:37 發表
宜家已報名人數:
龍哥 X 3
積夫
ATM
莊家兄未知.......
已確定影師5名

另加小弟及朋友兩名打雜......

已咁嘅情況有兩個option:
Option 1.  請一名Model妹妹, 可作性感做型, $500/4hrs(以六人計, 每 ...
唔好計我住,我唔知會唔會臨時去影水著寶寶

引用:
原帖由 queen 於 5-7-2009 18:47 發表
另外, 做型方面
積夫師先有三個:
1. 「大搜查之女」G4/OL 做型
2. 「何超」Sniper look
3.  暴露者羅拉...........

大家仲有無提意??

個人意見...因兩位囡囡都係得+幾歲, 着suit嘅「大搜查之 ...
戶外咁著加上7月天,普suit佢地d 狀態會跌得好快

引用:
原帖由 louisli 於 6-7-2009 12:07 發表

借個證比我幫你影水著寶寶啦
sorry,佢地認得我,比你都無用

引用:
原帖由 亞龍 於 6-7-2009 22:09 發表

你唔覺得..成日只影那些沒有創作成份的水著寶寶記者相(姐係人做o物你就影o物,完全冇機會加入自己的想法,去創作自己的相片),
自己很難去進步嗎???可能你最後會成為一個好攝記,但會很難成為一個攝影高手,..........
做野要交稿交相,記者工作基本上一至日,唔係寫字樓工勞工假都有得休

我有幾多料,唔一定要下下show 出o黎的

引用:
原帖由 亞龍 於 6-7-2009 23:10 發表

咁講聲sorry先,當我講錯野
只係呻下je

其實記者的工作,好多時都分唔到幾時係工作,幾時係自己
星期六,日,無事無幹都要攞機出去旺角,落鋪吹下水,影下野拉,下關係,
ps3 or xbox d promo,鑊鑊唔hit o個d 女佢都唔搵,為左又相交稿,又要避免同d 娛記搶位,次次都要早近1 hr 去standby,影o個下又要同娛記迫

好多野,o係forum出下水著寶寶d相講下笑下,其實好多時,如果唔係要同人拉關係的,ps3 o個d 都唔太想用咁多時間去搞佢d promo野,出的得o個格仔野

引用:
原帖由 louisli 於 7-7-2009 00:01 發表

tube top?
o係街見,真係愈來愈多女,d 布少到呢.......

做女性服裝有得諗,買布的成本可能每年都會減少少

引用:
原帖由 queen 於 7-7-2009 00:18 發表

MK look........................小背心+短褲仔
呢D唔難呀......

下如.......爛衫短褲 look........好唔好.....
有無人有水手服????
問paul哥la

引用:
原帖由 queen 於 7-7-2009 01:13 發表

比張近照睇睇..................
比張正面

引用:
原帖由 queen 於 7-7-2009 00:24 發表

佢又影唔影呀???????????
佢有情x服提供

引用:
原帖由 亞龍 於 7-7-2009 12:06 發表

你地有冇想過...天氣咁熱,又帶得野太多....你地未上到山以經會收哂皮呢
山上冇野賣架,想下點樣帶多兩支水好過la.......
所以之前重諗suit,影唔夠5分鐘個model都跌曬watt

38 123
發新話題