19 12
發新話題

係都要貼女女相之~~三號風球下的陽光女孩

http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1

龍哥影raw的,不如試下用呢d picture style改個tone 睇睇係咩效果
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 亞龍 於 18-7-2009 23:41 發表

我o係CGF2裹面,比佢張正面相你睇la...費事其他會員驚到訓唔着.............同時,我都覺得自己很神..........咁都比我影到佢見得人
睇側面唔係好覺個眼袋好現 (掟埋去版主區 )
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 亞龍 於 18-7-2009 23:50 發表

你真係要......睇完唔好驚..........&.........唔好小我
上年ags咩樣的妖怪樣都影過,我唔怕的

引用:
原帖由 亞龍 於 18-7-2009 23:59 發表

重新一次.......上面D相冇PS過架
睇完,以佢個輪廓,佢個正面的確係唔好,龍哥影佢側面係正確(就算佢瞓夠眼袋細,正面都唔係佢好睇o個面)

如果唔理佢原本個樣的,係咁易改少少眼大d的就好d

引用:
原帖由 jcode 於 19-7-2009 00:47 發表
影人真係好Q難架, 在我公司一個月影女不下廿三十條, 中西都有, 未計明星, D 女前晚吾夠瞓真係俾佢玩死, 玩死我, 因為我係執相嗰個, 如果明天要影biniki , 早上帶 bar就大獲
師兄o係邊間做野

引用:
原帖由 jcode 於 19-7-2009 00:53 發表
南傳
南方傳媒??

引用:
原帖由 高!高!高! 於 19-7-2009 00:56 發表

强烈遣責唔專業model~!!!

好彩依家唔使點影~
個人有出現過,已經好,無la la起飛腳唔到o個下重大鑊

引用:
原帖由 jcode 於 19-7-2009 01:05 發表
X華傳媒 , 開名都吾緊要, 本人由PS 4.0 做到現在 PS4, 乜相都見過, 由醜女到靚女,係女我都見過, 其實時下d靚模不是大家想像中咁正 好多都係夠我地D人做出來的
有d 見過真人就知雜誌出版o個d 幫佢地執左唔少

師兄係scmp的??

引用:
原帖由 jcode 於 19-7-2009 01:11 發表
D 雜誌cover  條女中間邊有咁大架, 手臂邊會冇 bye bye 肉架,好多都係假架 , 你地有冇見過條女塊瞼好似石屎地咁正 , 我見過, 仲要對住佢1 個hour, 張相放大400% 都幾驚
左邊o個個已經係la,出親其他書都比人執走d 野先

搭單問,如果炒左wb,用咩程序可以執番似正常

引用:
原帖由 jcode 於 19-7-2009 01:12 發表
South china media
him o個本

引用:
原帖由 高!高!高! 於 19-7-2009 01:15 發表

真係辛苦晒美術部師兄同攝影組嘅師兄~
art team 的support係好重要

引用:
原帖由 jcode 於 19-7-2009 01:24 發表
我做女人書, 佢地影相好小見, 我都想講大家部機得閒要清潔下,掃走d陣, 影出來都好D, 話哂都皮幾野部機
我見有d娛記d 鏡d塵多到呢

引用:
原帖由 jcode 於 19-7-2009 01:55 發表

give me 一用,10 mins photo retouch ,大家由睇下執左d乜?
眼神光同個胸,重有眼袋

其實呢張炒左wb,可以點執,個步驟係點

引用:
原帖由 高!高!高! 於 19-7-2009 02:31 發表
睇吓我.....已經係極限x!! ......又係炒過野......之後就好記得一出一入好留意WB.
點執??改rgb的曲線?定係色相o個d???次序係點??

19 12
發新話題