33 123
發新話題

咁都算網絡欺凌?

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 01:29 發表

你講得岩, 但係我估阿公完會認同我真係改過, 我D post都算幾正路LA
唔代表唔可以ban
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 sam524 於 5-7-2010 01:32 發表

唔好周圍同人嘈la...
做一陣cd-rom好唔好...
佢怕佢唔出聲,d人唔只當佢盲,重係啞tim(我就情願佢唔出現好過)
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 sam524 於 5-7-2010 01:33 發表

只睇唔回
教佢咁多做乜q ar

引用:
原帖由 adlar 於 5-7-2010 01:36 發表

我幾同意E位師兄既講法,事關網絡起底的資訊良莠不齊,以中國內地為例,有許多人被冤枉,被人滋擾,茲因未查清楚就吹雞被人起底
高登都起錯人la

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 5-7-2010 01:51 發表

Copy Download - Read Only Member。

應該是只能睇,不能回
同永久禁言差唔多,不如

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 5-7-2010 02:11 發表

點解我唔知你地講緊咩既
係要唔要知呢

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 12:45 發表

唔好意思, 但我可能都係俾人思想引導其中一個, 咪好奇LO

你係LE個POST發言公然指責他人, 又唔解釋清楚, 點解我唔可以詢問?

如果你覺得我多管閑事, 我SAY SORRY先

但係我就唔明點解我詢問都可以係火上加 ...
你解釋左約你o個日點解唔在場,而大家都接受你的解釋,你先好o係其他post度講野la

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 13:00 發表

我用分身D名, 但係我怕阿公覺得我唔夠誠意。

我講野都OK正常La....係D人大我我先語氣挖D 

不過大丈夫威武不能屈啊
你自己衰完都唔識扮死,你算把la

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-7-2010 13:02 發表

今日天黑前冇解釋就係咁先.......
搞到我o個日鬼咁遠都走左過去炮台山

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 13:03 發表

之前我用分身都冇點講野,但阿公一知係我就BAN
因為你有前科,個底唔好lor

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 13:07 發表

所以我咪要高調LO
你快d解釋左點解我地5點到見唔到個黑衫金毛先la

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-7-2010 13:08 發表

答左你啦......
講真...我都未見過阿公同眾版主咁齊心格殺一個會員.....即係我地對你既感覺係幾差!

重要鬥快ban佢

引用:
原帖由 sam524 於 5-7-2010 13:06 發表

你搞到CGF會員火曬叫小!?
佢係惹到其他台的人都火

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-7-2010 13:11 發表

其實我地好似有講過"絕對唔歡迎佢返黎"架喎....
我地都係第一次咁同人講野.....
搞埋投票都係第一次

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 13:13 發表

但係佢真係有到,佢話見唔到有人件衣寫往CGF wo
即係唔係你本人la,我地要你本人到wor
我地o個日等到1730,只係見到一個金毛的老外女人,一個黑髮黑衫的運輸阿哥,一個無著衫跑步的阿伯,係見唔到有黑衫同金毛的人出現過lor
我地有曬相比全世界睇,你有條毛比我地睇

33 123
發新話題