發新話題

450D? 1000D?? D80????

1000d 真係...........7點對焦
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 101653 於 13-6-2008 18:11 發表

阿叔話佢以前d機都係得3點咋
睇開少少啦~~

不過我真係想知1000D大概會賣咩價錢
而家係同同一年代的野比,唔通搵部無對焦點的同部1000D比咩

好似AROUND 4K左近
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 101653 於 13-6-2008 19:09 發表

我無聊呃post姐
我只係想問幾錢....

但係4k就真係買唔過...
同級就算係其他廠的機都比佢平...
如果真係車都未上就唔會話一定玩邊間廠的機...
有咁多條link選...好似唔一定要玩canon姐...

ps.我前 ...
原來係5k幾,以咁的配置,入部400D好過

引用:
原帖由 101653 於 13-6-2008 23:37 發表

唔係買一部....係買一個貨櫃....
係就快,唔好齋吹唔做,cgf 開個團見證你的壯舉,睇你入一個貨櫃的1Ds mk3 o黎掉

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-6-2008 10:34 發表

400D斷左貨啦...
入二手

引用:
原帖由 101653 於 14-6-2008 14:36 發表
我琴日應該飲大左...
各位多多包涵
講完唔認數

引用:
原帖由 ZaMaR 於 14-6-2008 14:53 發表

王子已經去左上海

其實你呀叔有冇講點解叫你買a350?
易用?多功能?鏡平?
老實講,我接受唔到佢既iso noise(明明a700同另外兩大同級機有得揮...真係唔知sony點諗...)

你自己慢慢諗清楚你想點啦~
佢D noise真係勁到呢.......

發新話題