發新話題

IKARIAM <- 一隻類似Simcity + AOM的game

一石換2木

有無人要??500石提供
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 meteor貓 於 16-12-2008 19:28 發表

我要呀唔該~
39.68 人間廢柴共同體

送左千二木去你道~
不過要22小時
你有石仔果陣話我知啦^^

另有千幾兩千水晶同三四千酒想換石或者硫磺
有無師兄有多呀?
我sd 番1000石比你,但係要分批500 500比你,我而家唔夠
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我要2件文物

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 18-12-2008 01:38 發表

簽約吧~
4:10 grigori

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 18-12-2008 01:38 發表

簽約吧~
sd 左比你

現下各位有幾多個殖民地??

主城+2個殖民地

引用:
原帖由 Mars_SES 於 18-12-2008 18:06 發表
岩岩起左第2個殖民地之後好似唔多夠資源用.......
係咁ga 所以起之前要準備好,同埋下一次起之前先升級曬所有城的總督府先

我重想要文物

引用:
原帖由 積夫 於 26-12-2008 13:33 發表
丁丁姐,已經回緊2100葡萄過妳o既50:45丁丁鎮,唔該晒妳,不過要12小時後才到妳處 ~~

話時話,有冇考慮下將妳個簽名改做城市座標?因為想快o的send返野比妳,唔等妳隻船到時顯示的Link, 結果要搵返10個page ...
或許 edit左你第一個post 加左d人的座標落去

引用:
原帖由 Alex_山 於 2-1-2009 22:26 發表
需要大量水晶(2100),有無師兄可以同我交換石 or 酒???(非緊急,1對1 )
如有請送去 04:10 中央部,thx
原來你同我同一個島

引用:
原帖由 Alex_山 於 3-1-2009 08:21 發表

係咩?! 個城係咩名呀??
grigori

引用:
原帖由 布丁丁 於 3-1-2009 22:45 發表
WGA已兵分4路向蝦餃4個城出兵,但蝦餃亦同時出兵攻我地4個國家.
我o係4:10,有個都係WGA的人同我同一個島,係cgf or 其他wargame的師兄??

引用:
原帖由 Alex_山 於 4-1-2009 14:12 發表

該位WGA成員資料
04:10 城名:Happy村莊,ID:sammn1od1
我就係04:10,城名:中央部,ID:ALEX_山
我係grigori

引用:
原帖由 Alex_山 於 4-1-2009 15:15 發表

又會咁岩既
玩左個幾月,都係3千幾分
你有無開左幾多個殖民地??

我主要都係重科研3個城都係科學院都係lv.14

準備緊第4個殖民地,但係升緊其他殖民地的總督府,有無人有好多石唔用住,可以比d 我??(除左酒之外,暫時都未有其他野可以用o黎交換 )

發新話題